Sesiune de Informare privind programul Europa Creativă
Начало: 17/10/2019 - 10:00
Конец: 17/10/2019 - 15:00
Место: Teatrului Național ”Mihai Eminescu”, Sala Valeriu Cupcea
Цена: -
FACEBOOK

La data de 17 octombrie 2019, între orele 10:00 și 15:00, în incinta Teatrului Național ”Mihai Eminescu”, Sala Valeriu Cupcea, va avea loc Sesiunea de Informare cu privire la programul „Europa Creativă”, cu referință specială la apelul curent „Sprijin pentru Proiecte de Cooperare Europeană 2020”.

La sesiune vor participa reprezentanții Biroului Europa Creativă din România, care vor expune în detalii condițiile de participare, criteriile de evaluare a proiectelor, conținutul dosarului pentru apel; vor fi prezentate studii de caz de Proiecte de Cooperare Europeană și veți putea primi răspunsuri la toate întrebările dvs. cu privire la procedura de aplicare. De asemenea, va fi prezentată experiența Republicii Moldova de participare la acest program.

Europa Creativă este un program de sprijin financiar al Uniunii Europene pentru sectoarele creative, culturale și audiovizuale. Programul a fost lansat la 1 ianuarie 2014 și prevede două etape de realizare. Pentru perioada 2014-2020 programul dispune de un buget total de 1,46 miliarde de euro; Pentru a doua etapă, 2021-2027, sunt prevăzute 1,85 miliarde de euro.

Încurajăm prezența la eveniment a organizațiilor de orice tip care își doresc să aplice la programul Europa Creativă, în special a celor interesate de apelul de Proiecte de Cooperare recent lansat. Accesul la Sesiunea de Informare este gratuit, dar se recomandă delegarea a cel mult 2 persoane per instituție.

Vă îndemnăm să vă folosiți de această oportunitate pentru a realiza ideile dvs. creative și pentru a face lucruri frumoase împreună! 🙂

Telegram