Spectacol “Кстати о погоде” la București
Начало: 01/06/2017 - 19:00
Место: MACAZ - Bar Teatru Coop. Moșilor 106
Цена: free
FACEBOOK

Кстати о погоде
Apropo despre vreme

Pornind de la un regim politic în care de la 10 ani știi că în cazul unui atac cu bombă atomică trebuie să iei iod și ești pregătit să faci față oricărui pericol din partea inamicului, dar niciodată nu vei afla cum să faci față pericolului ce vine din interiorul sistemului, Kstati o pogode propune o reflecție asupra modului în care propaganda, manipularea politică cîndva atât de vizibil prezentă în regimul sovietic, unde poate doar prognoza meteo nu era subiect de propagandă devine un instrument la fel de folosit chiar și de cele mai “democratice” regimuri din lume.

Doar că, cu timpul, manipularea politică devine intoxicare politică, iar simptomele întârziate ale acesteia ajung a fi asemeni celor intoxicării cu gaze toxice: tulburări în comportament / modificarea personalității / pierderea memoriei.

un spectacol de
Nicoleta Esinencu
Kira Semionov
Doriana Talmazan

TEATRUL SPĂLĂTORIE reprezintă un spaţiu cultural interdisciplinar, dedicat explorării şi prezentării publice a creaţiilor artistice performative, concepute de artişti activişti într-o strânsă relaţie cu comunitatea.

►Intrare liberă
Rezervări la goo.gl/nxm2Oz
Pentru informații 0728072362 sau [email protected]

Spectacolul face parte din proiectul Poveștile tranziției – investigarea performativă a istoriilor tranziției post-socialiste, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Telegram