Pata de Ceai & Friends: Winter Session (Live // Barbar)
Начало: 22/12/2016 - 19:00
Место: Barbar (fostul pub 513), str. M. Eminescu 56
Цена: 30 MDL
FACEBOOK

Spiritul de Crăciun și aroma de ceai într-un nou concert al trupei Pata de Ceai

În ajun de Crăciun, pe data de 22 decembrie, începând cu ora 19:00, în incinta localului Barbar (str. M. Eminescu 56), trupa Pata de Ceai te invită la un concert muzical diferit de tot ce a fost până acum.

Conceptul Pata de Ceai & Friends – are scopul de a oferi publicului o atmosferă degajată însoțită de interpretarea live a pieselor din repertoriul trupei în stil jazz și indie. Este o invitație în salonul trupei, acolo unde muzica devine ceva familial.

Pe lângă muzică, participanții vor putea admira expoziția de fotografie cu tematica – #IarnădeCeai, creată cu ocazia concertului și susținută de Cocoșul Roșu, cât și lucrări create de tinerii artiști autohtoni expuse de Galeria de Artă OU.

Organizatorii concertului Pata de Ceai & Friends: Winter Session, tind să promoveze cultura și talentele tinere printre rândurile celor, care știu să aprecieze arta și își doresc să petreacă timpul creativ alături de prieteni.

Pata de Ceai – este o trupă tânără formată din 5 membri (Sandu și Cristian Bantaș, Igor Terschii, Laurențiu Coțaga și Cristina Lazariuc) fondată în anul 2016, care a reușit deja să susțină câteva concerte și să captiveze publicul prin specificul pieselor interpretate.

Intrarea la eveniment – 30 lei.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/111761695982795/

Telegram