Premii pentru cei mai dedicați angajați ai companiei: „Oamenii loiali – succesul Rogob”
Telegram

Rogob, care a marcat recent 26 de ani de activitate, este nu doar unul din liderii pieței produselor din carne și mezeluri, ci și o mare familie, ce reunește profesioniști desăvârșiți. E vorba de oameni în abilitatile cărora s-a investit continuu, iar astăzi, prin munca asiduă pe care o depun zi de zi, fac ca produsele Rogob să fie printre cele mai căutate și apreciate.

Recent, peste 20 de angajați ai companiei au fost premiați, în cadrul unui eveniment intern. Unii dintre ei au marcat 15 ani de activitate în cadrul Rogob, iar alții – 10 ani.

Managementul le-a mulțumit pentru contribuția esențială pe care o au, dar și pentru că rămân dedicați ca și în prima zi valorilor și principiilor de care Rogob se conduce în activitatea sa de aproape trei decenii.

Managementul Rogob afirmă că va continua să investească în profesionalismul angajaților săi, care, la rândul lor, vor asigura produsele de calitate înaltă ce au devenit in timp o veritabilă carte de vizită a Rogob.

Administratorul Rogob, Ludmila Gogu, spune că echipa de profesioniști care s-a consolidat, ani de-a rândul este nu doar un motiv de mândrie, ci și o garanție că întreprinderea își va continua cursul de dezvoltare ascendent, care va asigura produse de calitate înaltă.

 

 

 

Telegram