MOLDOVAN BRANDS RUNWAY
Начало: 18/03/2023 - 15:00
Место: Mediacor
Цена: 200 MDL

Pe 18 martie, începând cu ora 15:00, la Mediacor, se va atinge un punct culminant în lumea fashion la evenimentul MOLDOVAN BRANDS RUNWAY!

Brandurile autohtone reunite sub umbrela DININIMĂ își vor prezenta colecțiile din sezonul primăvară-vară 2023 printr-o defilare de modă spectaculoasă!

MOLDOVAN BRANDS RUNWAY este un eveniment fashion organizat în premieră cu pilonul industriei de modă din Europa de Est – Ukrainian Fashion Week, în cadrul căruia vor participa brandurile autohtone consacrate: L.Storojuc, Ionel, Tricon My Revival, Alina Bradu, O’devalle, Evadeya, Sekana, Correct, Vistline și Georgette, dar și două branduri vestimentare ucrainene, Sidletskiy și Rito.

În premieră, producătorii vor lansa colecții realizate prin colaborări creative cu designeri internaționali din Ucraina, Italia și Marea Britanie.

Ce propune evenimentul MOLDOVAN BRANDS RUNWAY?

–       Posibilitatea de a vizualiza în premieră colecțiile autohtone ale sezonului primăvară-vară 2023;

–       Acces la magazinul temporar „Pop-Up Shop”  în pauzele dintre defileuri, unde piesele vestimentare prezentate pe scenă și diverse accesorii vor fi expuse la prețuri speciale;

–       Sesiuni de networking, unde vei avea posibilitatea să comunici tête-à-tête cu reprezentanții industriei fashion într-o atmosferă relaxantă, atât în pauze, cât și la finalul evenimentului;

–       Zone amenajate pentru a crea cele mai stilate poze;

–       Momente surpriză și posibilitatea de a participa la competițiile creative pentru cadourile oferite de parteneri.

Evenimentul va fi alcătuit din 4 blocuri. În fiecare dintre ele, câte 3 branduri își vor prezenta colecțiile exclusive pe podium. Biletele pot fi achiziționate atât per fiecare slot, cât și pe durata întregului eveniment.

Bloc 1: 16:00 – 16.30

Colecții: Sekana, Sidletskiy, Tricon My Revival.

Pauză de networking- 30 min

Bloc 2: 17.00 – 17:30

Colecții: Alina Bradu, Correct, Evadeya.

Pauză de networking – 30 min

Bloc 3: 18.00 – 18:30

Colecții: L. Storojuc, Rito, O’devalle.

Pauză de networking – 30 min

Bloc 4: 19:00 – 19:30
Colecții: Georgette, Vistline, IONEL.

Prețul biletului per bloc – 200 MDL.

Dress code: total black

___________________

MOLDOVAN BRANDS RUNWAY este organizat de Asociația Patronală din lndustria Ușoară (APIUS) și ZIPHOUSE în parteneriat cu Ukrainian Fashion Week, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia și cu susținerea partenerilor guvernamentali Agenția de Investiții și ODA.

Telegram