Expoziția MANIFEST de Valentin Pascari
Начало: 21/06/2023 - 18:00
Место: Cartego Bookstore & Art Gallery, Chișinău
Цена: -

Durata expoziției: 21 iunie – 9 iulie 2023

Vernisarea expoziției: 21 iunie, ora 18:00

Cartego Bookstore & Art Gallery are bucuria de a anunța că vernisarea expoziției MANIFEST, semnată de Valentin Pascari, va avea loc pe data de 21 iunie 2023, la Cartego Bookstore & Art Gallery din Chișinău.

Expoziția MANIFEST își propune să dezvăluie abordarea artistică inovatoare a lui Valentin Pascari, în care artistul își manifestă propriul limbaj prin formă, pată, culoare și compoziție, într-o mișcare neo-expresionistă, naivă, cu un strop de pop art. Inspirat de artiști plastici remarcabili precum Egon Schiele, Paul Klee, Franz Kline, Joan Mitchell, Jean-Michel Basquiat și Tracey Emin, Valentin Pascari reușește să creeze o experiență vizuală captivantă, combinând elemente diverse într-un mod unic.

Vernisajul expoziției MANIFEST va avea loc la Galeria de Artă Modernă din Chișinău, un spațiu dedicat promovării și explorării artei contemporane în Moldova, și este deschis publicului larg.

Expoziția MANIFEST va rămâne deschisă pe parcursul unei perioade ulterioare, oferind astfel ocazia de a explora în profunzime creațiile artistului și este o invitație către o călătorie în lumea expresivă și liberă a lui Valentin Pascari, în care arta devine o modalitate autentică de comunicare și de a experimenta sensul și scopul vieții. Intrarea este liberă.

Despre Cartego Bookstore & Art Gallery

Cartego Bookstore & Art Gallery este un spațiu alternativ și inovator, care reunește literatura și arta într-un mod unic. Situat în centrul istoric al orașului Chișinău și găzduit de o vilă urbană din secolul al XIX-lea, Cartego vă invită într-o lume modernă și creativă, unde cultura și talentul artistic se întâlnesc.

Librăria oferă o selecție specială de cărți, axată exclusiv pe titluri și autori de calitate. Aici veți găsi cărți din diverse domenii precum artă și design, istorie și filosofie, cărți pentru copii sau despre stilul de viață.

Galeria de artă prezintă opere care ilustrează diversitatea culturii și a tradițiilor din Republica Moldova. Tinerii artiști cu mare potențial, care expun în Cartego Bookstore & Art Gallery, provin din diverse medii creative, precum pictură, sculptură, fotografie și multe altele. Misiunea galeriei este de a încuraja și promova tinerele talente, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta și vinde lucrările de artă.

Indiferent dacă sunteți un cunoscător al artelor sau doar un vizitator curios, veți avea ocazia de a descoperi lucrări de artă inovatoare și de a vă bucura de o experiență unică.

Telegram