05 апреля 2023

Front-End development sau UI/UX design? Află cum faci alegerea. Prezentarea cursurilor

Poate fi greu să alegi între aceste două direcții populare, de aceea te invităm să faci alegerea împreună cu echipa Beetroot Academy.

Fie că te gândești la o schimbare în carieră, sau ești în etapa de a-ți selecta specialitatea și vrei să alegi bine din prima, iar IT-ul îți face din ochi, vino pe 11 aprilie la Artcor ca să vezi care direcție este mai bună pentru tine.

Front-end development și UI/UX design deschid multe oportunități în lumea IT. Ambele profesii sunt foarte populare pe piață, iar specialiști buni sunt la mare căutare. Direcția front-end, fiind o parte esențială a fiecărui produs digital, este una dintre cele mai populare căi de carieră în IT. UI/UX înseamnă însă o interfață ușor de utilizat, estetică vizual – ceea ce câștigă cele mai multe inimioare din partea utilizatorilor.

Poate fi greu să alegi între aceste două direcții populare, de aceea te invităm să faci alegerea împreună cu echipa Beetroot Academy.

Meetup-ul va avea loc pe 11 aprilie, 19:00, la Artcor.

Participarea este gratuită, dar cu înregistrare prealabilă:

Înregistrează-te

Vom discuta despre:

1)Ce este Front-End development și ce vei învăța dacă te înscrii la curs?

2️) Ce face un UI/UX designer și ce portofoliu vei avea după absolvire?

3️) Conceptul Beetroot Academy și cum acesta este diferit de alte platforme educaționale

Prezentările vor dura în jur de 30 de minute, după care vom avea o sesiune de întrebări.

Pe cine vei cunoaște la eveniment:

🔸Andrei Valcov – profesorul cursului UI/UX design (peste 6 ani experiență de în domeniu)

🔸Valentin Suruceanu – profesorul cursului Front-end development și Senior Software Engineer at Computaris

🔸Corina Leconiuc – Account Manager

🔸Daniel Bilici – Head of Marketing

Beetroot Academy este o întreprindere socială suedezo-ucraineană, care are misiunea de a ajuta oamenii să construiască o carieră de succes în economia digitală. Compania activează de 8 ani pe piață, numără la activ 80+ specialiști și 150+ profesori. După absolvire 250+ parteneri angajează absolvenții Beetroot. De la fondare au fost alocate 1.700+ burse grupurilor social vulnerabile. Iar în rezultat 10.000+ absolvenți au debutat în IT, 61% dintre care sunt femei.

Подписывайся