UNZIP MOLDOVAN DESIGNERS – Fashion Show
Начало: 27/09/2022 - 18:00
Место: Palatul Republicii
Цена: 350–450 lei
FACEBOOK

UNZIP MOLDOVAN DESIGNERS

UNZIP Moldovan Fashion Designers – UNZIP your sense of Fashion!

Un spectacol inedit de modă are loc la Chișinău pe 27 Septembrie

Pe 27 Septembrie ne dăm întâlnire la Palatul Republicii la un spectacol de modă  ce promovează talentele designerilor din Republica Moldova.

Vă invităm să admirați creațiile designerilor tineri și celor consacrați ce vor fi expuse publicului într-o manieră inovativă. O îmbinare dintre o defilare de modă clasică și un spectacol artistic, UNZIP Moldovan Designers este un eveniment monden ce pune în valoare creațiile vestimentare autohtone, create pentru a accentua frumusețea unică a fiecăruia.

La eveniment vor fi expuse noile colecții ale EHO by Evgheni Hudorojcov, Julia Allert, Nicole Storm Ramuri, Lilia Ceaicovschi, Rodica Nicov, Șotropa, De Basme, DUCA, March Again, Maison Criss, L. Storojuc, Georgette, Odevalle, Barbara Collection, Ionel.

La fel, 10 designeri începători, participanți la concursul Z-Generation, își vor expune creațiile vestimentare la licitație, iar cele mai faine ținute din cadrul categoriei ART și Ready-To-Wear vor fi premiate cu o sumă de 10000 MDL, suma care va putea fi utilizată pentru procurarea cursurilor de perfecționare în domeniu sau a utilajului tehnic de profil.  Z-Generation este un concurs anual, lansat în anul 2018, datorită căruia studenții, tinerii designeri și absolvenții domeniilor creative au oportunitatea unică de a crea propriile colecții vestimentare cu suportul mentorilor proiectului.

„UNZIP Moldovan Fashion Designers – UNZIP your sense of Fashion!” este organizat de Centrul de Excelență în Design ZIPHOUSE și Asociația Patronală a Industriei Ușoare APIUS, în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Bilete la spectacol pot fi achiziționate pe platforma iTicket:  https://iticket.md/event/unzip-moldovan-fashion-designers

 

Telegram