Documentarul „O Țară Mică cu Inimă Mare” va fi proiectat la un festival internațional desfășurat la Viena
Telegram

Filmul documentar „O Țară Mică cu Inimă Mare” face un pas important pentru promovarea pe piața internațională. Pelicula, care aduce în prin plan ospitalitatea gazdelor din întreaga țară care și-au deschis ușile în fața refugiaților din Ucraina, va fi proiectată la festivalul „Long Nights of Interculturality 2022”, duminică, 18 septembrie 2022.

Evenimentul este organizat de Organizația Internațională pentru Diversitatea Culturală (ICDO) care are ca misiune promovarea diversității culturale și de creștere a gradului de conștientizare despre cultura și valorile diferitor etnii.

Astfel, duminică, începând cu orele 15.30, filmul documentar va putea fi vizionat live pe Youtube.

Documentarul relatează istoriile gazdelor de la cinci pensiuni rurale, din diferite regiuni ale Moldovei, care au oferit refugiu sigur și un zâmbet primitor „oaspeților de onoare” din Ucraina. Poveștile sincere arată adevărata ospitalitatea a moldovenilor și surprinde locurile pitorești și încă nedescoperite din întreaga țară.

Filmul documentar „O Țară Mică cu Inimă Mare” este produs de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) și Moldova Travel cu sprijinul Activității de susţinere a competitivității în industria uşoară și cea a turismuluI (MCTA) finanțată de Proiectul USAID pentru dezvoltare economică, guvernanță și creștere a întreprinderilor în Europa și Eurasia (EDGE) cu regie de Daniela Donici și Lucia Lupu.

Pe piața locală, filmul documentar va fi disponibil pentru publicul larg, în scurt timp.

Cei interesați să realizeze o proiecție virtuală sau live a filmului documentar „O Țară Mică cu Inimă Mare” sunt îndemnați  să ne contactați la [email protected].

Telegram

Что ещё почитать: