07 сентября 2021

RoadkillSoda (RO) | The Tramps

🎤 Sâmbătă | 11 septembrie | 19:00
🎸 Genre: Rock’n’Roll / Stoner
📍 Strada 31 August 1989, nr. 137
🎟️ Bilet de intrare: 150 pre-vânzare / 200 în ziua concertului
https://iticket.md/event/roadkillsoda-ro-the-tramps
____________________________________________
RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureş, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocaţi în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda îşi face treaba şi gâdilă starea care trebuie.
Ceea ce a început ca un proiect într-o cameră obscură şi plină de fum, a devenit treptat o trupă care reprezintă cu adevărat esenţa stoner rock-ului, atât local, cât şi în afară: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri şi solo-uri care îţi fac piele de găină, linii de bass grele, toate presărate cu o voce intensă şi ritmuri care îţi pun sângele-n mişcare. Combinaţia perfectă care îţi ridică starea doar ca să te izbească la următorul riff.
🎧 Cel mai recent recent album al formației, lansat în 2020, se numește ‘SAGRADA’’ și poate fi ascultat aici:
https://ffm.to/sagradarks
La finalul anului 2020, trupa a mai lansat un album special, intitulat ‘’Pandamonium Sessions Vol. 1’’, care reprezintă o colecție de 5 piese RoadkillSoda, reinterpretate într-un stil psihedelic, care au fost create în timpul pandemiei.
🎧 ‘’Pandamonium Sessions Vol. 1’’ poate fi ascultat integral aici: https://youtu.be/mrh_d2cMXjU sau aici https://ffm.to/pandamoniumsessionsvol1
____________________________________________
OPENING ACT: The Tramps
🎧 Ascultă The Tramps – Real Rock’n’Roll aici:
https://www.youtube.com/watch?v=epWsZk_5ljI

Подписывайся