Post-event Privé Fashion Events
Telegram

După o perioadă de tăcere,  proiectul de modă Privé Fashion Events a fost reanimat, lipsa acestuia se simțea și destul de tare. La eveniment au fost prezenți oameni de afaceri, influenceri de top ai țării, cei mai în vogă designeri și cele mai profesioniste modele.

Organizatoarele spectaculosului fashion show spun că în cadrul proiectelor sale se întâmplă ceva minunat, iar în sală e o energie atât de puternică încât te iau fiorii.

,, Pentru noi cifra 8 (data desfășurării fashion show-ului) are o însemnătate specială, simbolizând eternitatea – eternitatea frumosului, creativității și artistismului’’, spune Marina Cimbir, cofondatoarea Privé.

Privé Fashion Events este unul din puținele proiecte cu autofinanțare, care încurajează și promovează arta și moda. Este unul din puținele proiecte, care setează trendurile în materie de fashion, evenimente, concepte.

,, Pe data de 8 septembrie, s-a întâmplat ceva magic, această seară va rămâne mult timp printre cele mai frumoase amintiri ale invitaților noștri, fie ca iubiți proiectul nostru de modă sau nu – el rămâne a fi de neîntrecut. Construcția comunicării de până la eveniment, prin intermediul filmulețelor tiktok, negru beznă pe podium cu accent pe colecții, expoziția de artă a lui Alex Gurschii și construcția efectuată în tehnica papier maché ,,Quiet Storm” semnată de artista Alexandra Petraș, pur si simplu au explodat pagina noastră de instagram, stârnind un val mare de reacții’’, a comunicat Viorela Dimici, cofondatoarea proiectului.

Evenimentul a adunat peste 500 de story și postări pe instagram în timp record, acreditându-l din nou drept cel mai vizualizat, notoriu și apreciat fashion show din Moldova.

Aflând de cazul Ecaterinei Gurscaia, în vârsta de 27 de ani, mamă a unui copilaș de 2 ani, fondatoarele Privé, nu au putut rămâne indiferente, au decis să își unească eforturile și să contribuie cât de puțin pentru vindecarea Ecaterinei.

La eveniment au fost scoase la licitație caritabilă 3 ținute pictate  manual de fratele său, Alex Gurschii. Suma adunată  constituie 345 euro, una din ținute fiind cumpărată de bloggerița Ana Irina.

Ulterior, cofondatoarea proiectului. Marina Cimbir, și-a comandat la fel o rochie pictată manual de Alex, în valoare de 100 euro contribuind la actul de binefacere.

Ecaterina poate fi ajutată aici.

2Coat by Tovstenco Olga

Florentino Delure

Fortuna Sisters

Frangipani

Irene Vitali

Lana Furs

Love and Passion Lingerie

Mia Bella

Mimaussy

Sofi&Co

Șotropa

Viggo by Cătălin Botezatu

Vitta Prive

Dorís

Telegram