Expoziție de ii cusute azi pentru muzeele de mâine – Măiestria 2021!
Начало: 01/12/2021 - 10:00
Конец: 15/12/2021 - 18:00
Место: Artcor
Цена: -
FACEBOOK
Vă invităm la cea de-a V-a ediție a expozițiilor #MăiestrIA. De această dată vom expune 25 de cămăși autentice românești, din diverse zone etnografice, cusute în ultimul an în ”Clubul MăiestrIA în acțiune” și în cadrul cursului nostru online.
Aceste ii sunt replici ale cămășilor vechi din muzee și din colecții particulare și vin ca o mărturie a timpurilor în care alegem să ne ducem traiul oriunde în lume, dar rădăcinile ne rămân adânc legate de locul unde ne-am născut. Sunt ii călătoare pentru că cele 21 de autoare ne-au trimis cămășile din Chișinău, Bălți, Cricova, Colonița, Căpriana, dar și București, Pitești, Paris, Stockholm, Milano și alte câteva orașe din Italia și Germania.
Expoziția ”Măiestria 2021” este despre pasiune, dedicație, plăcere.
  • Despre comunitate, echipă, suroritate.
  • Despre terapia prin cusut.
  • Despre ce pot face astăzi femeile tinere, active, cu joburi și familie, pentru muzeele de mâine.

Da, acesta este genericul de anul acesta:

Expoziție de ii cusute azi pentru muzeele de mâine.
Din cauza restricțiilor legate de pandemie nu ne putem permite să avem un vernisaj deschis pentru toată lumea, însă începând cu ziua de 2 decembrie expoziția poate fi vizitată de oricine își dorește să aprecieze munca noastră și să se inspire din pasiunea pe care o avem.
Intrarea este gratuită
Programul expoziției:
Luni-vineri: 9.30-18.00,
Sâmbătă: 10.00-15.00.
Duminică – zi liberă.
 Accesul la expoziție va avea loc cu unul din documentele:
– certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;
– rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
– concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației.
Organizator: Stela Moldovanu și comunitatea #MăiestrIA în acțiune
Acest eveniment are loc cu susținerea patronilor MăiestrIA: https://www.patreon.com/Maiestria
Mai multe detalii despre noi găsiți pe www.maiestria.com

Telegram