Vino la proiecția ante-festival a filmului „Madalena” | FIF Queer Voices
Начало: 28/11/2021 - 18.00
Место: Cocoșul Roșu, str. Sciusev 79
Цена: -
FACEBOOK

Festivalul Internațional de Film Queer Voices te invită la proiecția ante-festival a lungmetrajului „Madalena”, regizat de Madiano Marcheti.

Proiecția ante-festival va avea loc în această duminică, 28 noiembrie, ora 18:00, la Cocoșul Roșu, str. Sciusev 79. Conform măsurilor de securitate și sănătate publică din cauza situației pandemice, numărul de oaspeți va fi limitat la 30 de persoane.

Sinopsis:

Filmul Luziane, Cristiano și Bianca nu prea împărtășesc interese comune, doar că locuiesc în același orășel rural, înconjurat de câmpii cu soia în vestul Braziliei. Deși tinerx nu se cunosc, fiecare este afectat de dispariția Madalenei. În diferite părți ale orașului, fiecare în felul său, reacționează la absența ei.

Despre regizor:

Madiano Marcheti a absolvit specialitatea filmului la Universitatea Pontifică Catolică din Rio de Janeiro, Brazilia. În timpul studiilor sale, a început să scrie și să regizeze scurtmetraje. Primele două „Vácuo” (2013) și „Travessias” (2013) au fost arătate la Festivalul Internațional de Scurtmetraje din São Paulo. În 2014, „O lugar mais frio de Rio” a fost onorat la Janela Internacional de Cinema do Recife și proiectat la Cinélatino Rencontres de Toulouse. „Essa barra que é gostar de você” 2016 a fost scurtmetraj de deschidere la Festivalul MIMO. „Madalena” este debutul său în lungmetraj.

 

Alătură-te evenimentului proiecției ante-festival.

Vino și la ediția a patra a Festivalului Internațional de Film Queer Voices.

Toate activitățile festivalului (inclusiv și filmele) sunt oferite gratis de către organizatori.

Intrarea va fi în baza unui certificat de vaccinare cu vaccinuri aprobate de OMS, un test PCR făcut cu maxim 72 de ore înainte de a vizita proiecția sau evenimentul adițional sau un test antigen, sau testul care demonstrează că ați fost bolnavx în ultimele 180 de zile.

Festivalul își rezervă dreptul să limiteze numărul de spectatori și/sau oaspeți la evenimente în funcție de regulile impuse de Comisia de Sănătate.

 

Găsește-ne pe Facebook.

Urmărește-ne pe Instagram.

Abonează-te canalului nostru de Telegram.

Dă-ne follow pe TikTok la @queervoicesmd

 

Festivalul Internațional de Film Queer Voices este organizat de A.O. Moldox și Cinema Queer Stockholm, cu sprijinul financiar al Institutului Suedez și al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos, cu suportul Ministerului Olandez.

Telegram