În orașul elvețian Neuchâtel există o clădire neobișnuită, numită The CUBE.

Această clădire, care arată mai degrabă ca un muzeu de artă contemporană, este, de fapt, centrul de cercetare și dezvoltare al Philip Morris International.
Centrul științific al PMI
O excursie virtuală prin „Cube"
Din 2008, compania a investit peste 8,1 miliarde de dolari în cercetări științifice pentru a dezvolta produse fără fum. În prezent, The Cube are peste 430 de specialiști în științe exacte și naturale, inclusiv în biologie, chimie, fizică, electronică, programare, matematică și statistică.

Pornind de la o bază științifică solidă, Philip Morris dezvoltă un portofoliu de produse inovatoare fără fum, care ar înlocui țigările tradiționale.
Datorită cercetărilor științifice revoluționare realizate de companie, în timpul utilizării alternativelor inovatoare a fost posibilă excluderea procesului de ardere a tutunului și, prin urmare, este evitată inhalarea a peste 6.000 de substanțe chimice dăunătoare. În același timp, produsele fără fum emit aerosoli care livrează nicotină, răspunzând astfel nevoilor fumătorilor adulți.

În dezvoltarea produselor fără fum, oamenii de știință sunt ghidați de standarde științifice înalte și urmează un program riguros de evaluare, care presupune mai multe etape.

Pentru evaluarea și validarea rezultatelor cercetărilor, la „Cube" sunt invitați experți independenți.

Haideți să facem împreună un tur al acestei clădiri neordinare, în care lucrează oameni de știință din întreaga lume.
Un proiect special al Philip Morris