Expoziția “Breathing Places” de Arina Cazac @ Galeria de artă OU
Начало: 25/09/2021 - 16:00
Место: Sciusev, 79
Цена: -
FACEBOOK

Pe data de 25 și 26 septembrie între orele 16:00 – 20:00, la  are loc expoziția “Breathing Places” de Arina Cazac.

Tânăra artistă și-a făcut studiile la școala de arte Alexei Sciusev (2010-2014), continuând în 2016 la Liceul Academic de Arte Plastice “Igor Vieru”. Momentan își face studiile universitare la UTM în Design Industrial.

Expoziția este rezultatul unei colaborări între Galeria de artă OU și Festivalul Strugurilor Timpurii – AuGust. Intenția cooperării este de a promova tinerele talente, Arina fiind câștigătoarea rezidenței de artă organizată pe parcursului festivalului la Durlești între 15-22 august. Lucrările făcute pe tema “Sămânță” din timpul rezidenței artistice vor fi expuse, alături de alte lucrări ale sale. 

Din spusele artistei:

“Breathing Places este expoziția prin care vreau ca fiecare vizitator să vadă culorile cu alți ochii. Scopul artei mele este de a-mi reprezenta sentimentele din viața de zi cu zi, în acest fel surprind emoții reale la ceea ce văd. Cred că fiecare își poate regăși locuri și emoții familiare și plăcute. Lucrările mele se concentrează pe explorarea oamenilor, a naturii și la tot ce mă înconjoară.” 

Intrarea la eveniment este gratuită.

Telegram