În acest weekend, vino să descoperi gustul berii autentice la Beer Mania
Telegram

În acest weekend, vino să descoperi gustul berii autentice la Beer Mania

Îți vine să crezi că în Moldova oamenii noștri muncitori și creativi, pe lângă vin, produc și bere craft ce merită toată aprecierea? Din dorința de a-i susține pe producătorii autohtoni, echipa iTicket a lansat pentru tine primul festival dedicat berii artizanale.

Acum ai șansa de a-i vedea pe toți la un loc și de a-i cunoaște. La Beer Mania vei găsi zeci de arome variate ale berii blonde sau brune, produse după rețete exclusive.

Vino alături de prieteni să le savurezi și să-ți faci propriul clasament al preferințelor.

Pe lângă aceasta, aproape 15 participanți te vor uimi cu preparate culinare delicioase, reprezentative pentru bucătăria moldovenească, latino-americană, grecească, italiană, iar lista nu se termină aici. Burgeri, raci crocanți, costițe, pizza și multe alte gustoșenii, vor asigura tandemul perfect în asociere cu berea de calitate.

Atmosfera incendiară va fi asigurată de invitații speciali – DJ Vzorov și Yacut, dar și trupa ”Cuibul”, ce va evolua pe data de 4 septembrie, iar Orchestra ”Tharmis” va interpreta cele mai îndrăgite piese pe 5 septembrie.

Voia bună, odihna bine meritată și distracția, la fel nu vor lipsi de la festival. Te așteaptă numeroase premii și concursuri ce te vor surprinde cu siguranță.

Achitând cu cardurile Mastercard de la Moldindconbank vei avea posibilitatea să te aventurezi în jocuri, să primești cadouri, dar și să beneficiezi de cashback. De asemenea, vei avea șansa unică de a-ți crea un cont nou pe www.iFood.md pentru a primi un BONUS de 50 MLD, valabil timp de 2 săptămâni, la achitarea cu Mastercard.

Dragă iubitor de bere, delicii gastronomice și muzică bună, mâine festivalul BeerMania își va deschide oficial porțile. Evenimentul se va desfășura în perioada 4-5 septembrie, începând cu orele 11:00 până la 22:00, la Havuzul Palatului Național.

Profită de intrarea LIBERĂ și fii prezent la primul festival de bere artizanală din Moldova.

Mai multe detalii poți găsi accesând acest link: https://iticket.md/event/beer-mania

Organizat de: iTicket, iFood
Partener General: Mastercard
Partener: Primator

Telegram

Что ещё почитать: