Sărbătorește responsabil Ziua Vinului la Wine Day Cristi’s Way. Trei zile de degustări și muzică live în Scuarul Cehov
Telegram

Sărbătorește responsabil Ziua Vinului la Wine Day Cristi’s Way. Trei zile de degustări și muzică live în Scuarul Cehov

Producătorul de vinuri Chateau Cristi le dă întâlnire celor pasionați de vinuri la cea de-a 19-a ediție a Zilei Naționale a Vinului, care în acest an se va desfășura altfel decât ne-am obișnuit. Wine Day Cristi’s Way va fi un eveniment ce va avea loc în aer liber, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare. Acesta se va desfășura în Scuarul Teatrului Cehov (str. Vlaicu Pârcălab, 75), în zilele de 2, 3 și 4 octombrie, și va putea fi vizitat de toți doritorii. Organizatorii pregătesc un spațiu fain de manifestare, unde neapărat vor fi prezente cele mai apreciate vinuri Chateau Cristi, care vor putea fi achiziționate, dar și degustate. Totodată, în program este inclusă și muzică live, intrepretată de câțiva artiști locali buni, iar spațiul va fi amenajat astfel încât reîntâlnirile cu cei dragi sau cu prietenii apropiați să fie atât plăcute, cât și să întrunească normele de distanțare socială. Exclusiv, în cadrul evenimentului, vor putea fi degustate trei vinuri noi, care încă nu au fost îmbuteliate!

Iată ce vă așteaptă la Wine Day Cristi’s Way:

  • Un Wine Bar, unde veți putea degusta și achiziționa toată gama de vinuri Chateau Cristi
  • O zonă confortabilă de odihnă la iarbă verde
  • Degustări de vin ghidate de echipa de sommelieri WineTeam by Chateau Cristi
  • Gustrări delicioase, ce vor pune în evidență calitățile vinului Chateau Cristi
  • Performance-uri muzicale susținute de către Marcel Lazăr, Geta Burlacu & Dorel Burlacu Band și GentelQuart Band.

Toate evenimentele din programul Wine Day Cristi’s Way, cu excepția degustărilor ghidate, vor fi gratuite.

Acum, mai multe despre degustări! În fiecare zi, de vineri până duminică, echipa de sommelieri WineTeam va desfășura degustări ghidate, unde cei prezenți vor avea ocazia să guste 6 vinuri Chateau Cristi, iar la final vor primi în dar un pahar Chateau Cristi. Din cauza restricțiilor în sănătate, e bine să știți că, numărul de bilete per degustare este limitat la 35 de persoane! Prețul unui bilet pentru degustare este de 250 lei.

Biletele pentru degustări pot fi procurate online prin intermediul platformei iTicket -> https://iticket.md/event/wine-day-cristi-s-way

Iar pentru găștile vesele, de 5-10 persoane, care sunt în căutare de senzații noi, vor putea fi organizate și degustări private, unde oaspeții vor putea descoperi secretele vinurilor Chateau Cristi într-o atmosferă mult mai degajată și familială.

Biletele pentru o asemenea degustație se achiziționează pe loc sau se rezervează în prealabil la numărul de telefon 069499646.

Vinurile ce vor fi degustate în cadrul sesiunilor:

În cadrul evenimentelor vor fi prezentate publicului larg, în exclusivitate, trei vinuri-surpriză – Pinot Noir 2018, Chardonnay 2019 și Merlot 2017, vinuri ce abia urmează a fi îmbuteliate. Acestea vor putea fi degustate.

Programul complet al celor trei zile de Wine Day Cristi’s Way:

În contextul pandemiei, toți cei care vor ajunge la Wine Day Cristi’s Way sunt rugați să respecte regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 și să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur: să păstraze distanța social, să folosească soluții de dezinfectare pentru mâni, să folosească măști în spații închise și în transportul public, să-și acopere fața cu un șervețel sau cu pliul cotului atunci când tușesc sau strănută, iar dacă manifestă simptome de răceală, sunt rugați respectuos să se abțină de la apariții publice, pentru a nu supune riscului alte persoane.

Să sărbătorim responsabil Ziua Vinului în cadrul evenimentului Wine Day Cristi’s Way!

Telegram