19 сентября 2020

MOVE prezintă o poveste post-apocaliptică

MOVE prezintă o poveste post-apocaliptică

Colecția POST 2020

Brand-ul MOVE lansează o colecție atemporală: ”POST 2020”. Aceasta este o interpretare artistică a prezentului, a vieții afectate de virus și a schimbărilor aduse de pandemie. Noi luptăm zi de zi într-o lume atât de haotică și tema post apocaliptică a venit inconștient ca răspuns la tot ce se întâmpla în prezent. În vremurile decolorate, inspirația răsare din cenușă, chiar și după un dezastru avem speranță și știm că totul va fi bine.

Designerul MOVE, Victoria Surdu spune:

“Suntem luptătorii timpurilor noastre, iar hainele create sunt armuri care ne protejează fizic și emoțional de tot ce ne înconjoară. Este un manifest artistic ale timpurilor și evenimentelor în care trăim.“

Deja de câțiva ani am aderat la conceptul Slow Fashion, pentru că hainele MOVE sunt despre artă, arta care poate fi purtată și lăsată ca moșterine generațiilor următoare. Păstrând etalonul unei colecții MOVE, veți găsi haine din mătase pictate și decorate manual. Este o combinație contrastantă între rochii feminine și bluze cu pulovere și maiouri unisex. Prezentăm o serie de rochii pentru ocazii speciale pe baza de corset, maxi și midi decorate cu sute de elemente din mătase naturală, pictată manual. Iar pentru ocaziile cotidiene, MOVE vine cu o linie de pulovere și maiouri. Pentru a accentua dramatismul emoțional am folosit mult negru și alb.

Victoria mai menționează:

“culorile și decorul din flori sculptate dau viața colecției într-o manieră delicată. Sursa de inspirație a fost ca de obicei peisaje pitorești din Moldova. Avem chiar o rochie pe care o numim ”Trandafir de la Moldova”, e foarte deosebita. “

Campania media care prezintă colecția este alcătuită din video și o serie de pictoriale, realizate în mijlocul naturii de către echipa creativă condusă de Natalia Mitereva și Marina Bernaz.

MOVE crează haine din mătase naturală, pictate manual pentru iubitorii de artă. Fiecare rochie este o filă albă unde colorăm o istorie. Compozițiile desenate pe haine sunt unice, iar replicile acestora diferă ușor, ceea ce reprezintă dovada muncii meticuloase a artiștilor noștri. Produsele MOVE pot fi achiziționate în Chișinău, Paris și Milano.

 

***

Brand: MOVE Womenswear

Styling&Foto: Natalia Mitereva

Video director: Marina Bernaz
Models: Katya Ganya, Irina Vulpe

MUAH: Daniela Cosniceanu

Подписывайся