Cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1  – Red Bull Solo Q – caută în Moldova campionul mondial
Начало: 29/08/2020 - 11:00
Место: CYBER.MD
Цена: -
FACEBOOK

Moldova își va desemna campionul care va lupta pentru titlul mondial Red Bull Solo Q 2020, râvnit de jucători din peste 35 de țări. Red Bull Solo Q – cel mai mare turneu global de League of Legends 1vs1 – îi invită pe toți jucătorii la o bătălie strategică, ,,pe viață și pe moarte’’, în care aptitudinile individuale fac diferența!

Louis aka CharMinh and Konstantin aka KonKai perform at the Red Bull SoloQ Final at the Hangar7 in Salzburg, Austria on May 30, 2020

Va reuși câștigătorul ediției de anul trecut, Jumong, să-și apere titlul?  În 2019, turneul a reunit 25.000 de jucători din 29 de țări, cu toții luptându-se pentru titlul de cel mai bun jucător individual.

După ridicarea trofeului deasupra capului, Jumong a recunoscut efervescența și noutatea formatului 1vs1:

„Am ajuns în Brazilia, la Finala Mondială, știind că în formatul standard 5vs5 sunt printre cei mai buni jucători. Însă formatul 1vs1 este cu totul altfel, aduce o altă dinamică a imprevizibilului, mai ales prin acel Blind Pick”.

Moldova, ești gata de luptă?

Turneul național începe cu o etapă de calificare online care se va desfășura la data de 29 August. Primii 16 jucători din etapa de calificare avansează în Finala Națională, care se va desfășura offline, pe 30 August 2020. Câștigătorul Finalei Naționale va reprezenta Moldova în cadrul Finalei Regionale și de ce nu în Finala Mondială.

Meciurile din calificări se joacă în sistemul “Best of One” (BO1), Single Elimination, semifinalele se joacă în sistemul Best of Three” (BO3) iar Finala se joacă in sistemul Best of Five (BO5).Modul de joc este 1v1, Blind Pick, iar harta Summoner’s Rift, Top Lane. Pentru a câștiga un meci trebuie să realizezi un „First Blood”, să distrugi turnul adversarului sau să ucizi 100 de creepi.

Înscrierile în cadrul Red Bull Solo Q Moldova se pot face pe redbull.com/soloqmoldova.

  • 29 august 2020 – Etapa de Calificare
  • 30 august 2020 – Finala Națională

Mii de jucători din întreaga lume vor încerca să-l detroneze pe Jumong, turneul oferindu-le șansa de a se remarca pe scena pro atât jucătorilor debutanți, cât și celor consacrați. Mai mult decât atât, datorită parteneriatului recent cu Riot Games, câștigătorul Red Bull Solo Q va lua parte la unul dintre cele mai anticipate evenimente de esports ale anului – League of Legends All-Star 2020.

Anul acesta Sjokz își va relua rolul de ambasador global al evenimentului. Aceasta a mai prezentat evenimente live, precum finalele din Germania, Japonia și Regatul Unit din 2019, iar în acest an va fi gazda finalelor regionale europene, cât și a finalei mondiale. În această ediție veți avea parte de apariții speciale din partea unor personalități populare din scena de League of Legends.

Kevin aka liquid knives during the Red Bull SoloQ Final at the Hangar7 in Salzburg, Austria on May 30, 2020


Red Bull Solo Q este organizat pentru prima dată în Moldova cu ajutorul prietenilor noștri de la Cyber.md, care ne oferă cu mare drag acces la o locație faină unde mereu puteți să jucați cele mai performante jocuri, de asemenea și echipa Crunchyroll, care vă oferă șansa să jucați vizionați anime și să citiți manga pe cea mai populară platformă de streaming din lume, alături de alți 70 milioane fani.

Despre Red Bull esports și gaming

Red Bull Solo Q face parte din universul internațional Red Bull de esports, din care face parte streamer-ul Ninja și echipa OG – câștigătoare a turneului Dota 2 World Champions 2019. Descoperă mai mult conținut Red Bull din esports pe redbull.com/esports și redbull.com/gaming.

 

Telegram