26 июля 2019

Participă la cea de-a doua ediție Wine Hacks powered by Purcari

Wine Hacks powered by Purcari anunță cea de-a doua ediție, care se va desfășura în perioada 20-22 septembrie, la Tekwill.

Prima ediție Wine Hacks powered by Purcari a avut loc în 2017, adunând la un loc 90 de oameni plini de entuziasm și dorință de a schimba lucrurile. Din 7 echipe formate, premiul pentru locul I în valoare de 20.000 lei a fost decernat echipei Bounty Wine – aplicație mobilă care are la bază ideea etichetelor individualizate pentru cei dragi.

Pentru ediția a doua, organizatorii Wine Hacks au pregătit premii în valoare de 80.000 lei pentru echipele cu cele mai bune proiecte. De asemenea, din cele 20 de echipe care sunt așteptate să participe, primii 3 finaliști vor merge în etapa următoare și anume, 3 luni de incubare intensivă și asistare în dezvoltarea produselor din partea organizatorilor și a partenerilor.

“Sper foarte mult ca primul unicorn din Moldova să fie o companie la intersecția de tehnologie și vinificație. Avem toate ingredientele cheie: acces la ingineri buni, acces la un cluster vinicol destul de sofisticat și destui antreprenori flămânzi. Rămâne doar cineva să aplice puțină magie la acest mix (sau mai bine spus – coupage)”, a relatat Vasile Tofan, Președintele Consiliului Grupului Purcari.

Pe data de 1 august va avea loc evenimentul de pre-lansare, unde veți afla care sunt sarcinile ediției curente, cine sunt mentorii care vor ghida echipele pe parcursul întregului weekend,  cum ați putea contribui la îmbunătățirea sectorului vitivinicol prin soluții inovatoare, dar și care vor fi următorii pași după desfășurarea hackathon-ului.

Agenda evenimentului de pre-lansare:

  • 18:30 – 19:00 Înregistrare, gustări și băuturi
  • 19:00 – 19:15 Cuvânt de salut din partea organizatorilor și a partenerilor
  • 19:15 – 19:30 Prezentare: Cum poate Wine Hacks contribui la îmbunătățirea sectorului vitivinicol
  • 19:30 – 19:45 Activitățile post-hackathon: Care va fi aportul din partea organizatorilor și partenerilor în dezvoltarea echipelor după desfășurarea hackathon-ului
  • 19:45 – 20:00 Prezentarea sarcinilor
  • 20:00 – 20:30 Prezentarea mentorilor
  • 20:30 – 21:00 Networking

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesar să te înscrii aici.

Wine Hacks powered by Purcari este organizat de XY Partners în parteneriat cu Gustos.life.

 

Подписывайся