Vino pe 30 martie la „CodeWay – The Mobile Conference” și fii parte a comunității tech de la noi!
Telegram

Vino pe 30 martie la „CodeWay – The Mobile Conference” și fii parte a comunității tech de la noi!

A treia ediția a CodeWăy – Mobile Conference revine în forță! În acest an, organizatorii își doresc să facă lucrurile diferit, să transforme o conferință tech în ceva mai mult, o conferință pentru developeri din partea developerilor.

Conferința va avea loc pe pe 30 Martie în cea mai neașteptată locație – teatrul „Mihai Eminescu”, iar una din ambițiile organizatorilor este de a combina tech-ul și arta, măcar pe puțin timp.

Uite de ce-o să ai parte la conferință:

  • Speakerii vor împărți experiențele și cunoștințele acumulate cu participanții la event, prezentând exemple din practica lor la Ellation, Uber și alte organizații.
  • În aproape o zi vei vedea 8 prezentări despre programarea pe iOS și Android.
  • Pentru că CodeWay nu e o conferință ordinară, vei avea ocazia să vorbești despre experiența ta!

Unul din scopurile de bază este consolidarea și dezvoltarea comunității Tech și creșterea ei pas cu pas.

Evenimentul are și un scop caritabil: cumpără biletul #codewăy’19 pentru un preț simbolic de 100 MDL – contribuția ta va fi donată programului GirlsGoIT. Află mai multe despre acest program aici.

Urmărește pagina evenimentului pe Facebook pentru a afla mai multe detalii despre vorbitori, agendă și alte momente importante.

Completează acest formular pentru a primi un maiou marca #codeway’19 și pentru a ne ajuta la buna desfășurare a evenimentului.

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Telegram

Что ещё почитать: