Rock’n’Bibliotecă / Live at B.P. Hasdeu / Chișinău
Начало: 15/12/2019 - 18:00
Место: Sediul central al Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 148
Цена: Intrare liberă
FACEBOOK

Ce poate avea în comun biblioteca și rock’n’roll-ul? Dorința de a proteja planeta care ne adăpostește. Trupa The Wax Road, în parteneriat cu sediul central al Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu”, vă invită pe data de 15 decembrie, ora 18:00, la un concert Unplugged gratuit, în incinta bibliotecii de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.
Evenimentul are drept scop colectarea fondurilor ce vor fi donate către compania de sortare și reciclare ABS Recycling Moldova, pentru organizarea unor lecții educaționale în școli și universități, în ceea ce privește sortarea corectă a gunoiului.

Acesta este ultimul concert al trupei The Wax Road din turneului european 21th Century Drama.

În cadrul evenimentului, vinăria Basavin, va servi oaspeții cu vin din pahare de sticlă, iar apa minerala Dorna va pune la dispoziție apă în sticle reciclabile.

La finalul evenimentului, va fi organizată o tombolă, în care vor participa toți cei care au donat pentru cauza evenimentului. Câștigătorii se vor putea bucura de cadouri din partea unor parteneri precum: librăria “Cărturești”, editura ARC, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, vinăria Basavin dar și din partea trupei The Wax Road.

Nu mai puțin importantă este și implicarea partenerilor POT Music (Sunet) și Ideea.md (Lumini).

Să contribuim împreună la salvarea mediului, pe ritmuri de rock’n’roll!

Telegram