Legendarul TIM RICE la Chisinau
Начало: 17/05/2019 - 18:00
Место: Filarmonica
Цена: 100–600 lei
FACEBOOK

Vineri, 17 mai 2019 la Filarmonica Nationala va avea loc o seara de exceptie cu prezenta legendarului Tim Rice, laureat al premiilor Emmy,  Grammy, Oscar,  unul din doar cei  50 de artisti listati de EGOT.

Tim Rice e cunoscut pentru Jesus Christ Superstar, Evita, The Wizard of Oz, Aladdin, Beaty and the Beast, The Lion King.  A colaborat cu Elton Jonn, ABBA, Ennio Morrricone, Andrew Lloyd Webber.  Numle sau este inscriptionat pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood, iar hiturile pentru care a scris sunt adorate in toata lumea.

Tim vine la Chisinau in compania lui Tony Hawks, autorul bestsellerului “Jucand Tennis cu Moldovenii’ , dupa care a fost produs si filmul cu acelasi nume. Scriitor, actor, bard, Tony Hawks este si un umorist fenomenal, indragit pentru totdeauna  de cei care au  sansa de a savura din show-urile lui.

Vedetele locale vor delecta publicul cu coveruri pe cele mai cunoscute hitur lui Tim Rice. Cristina SCARLAT, Geta BURLACU, Pasha PARFENI si Aliona MOON,  Vitalie TODERASCU, Serj Kuzzencoff, Vladimir FOTESCU, Aliona TRIBOI, Anatol DURBALA si TeoVoice vor alimenta sinergia acestei seri  moldo-britanice.

 

 

Bilete disponibile pe I-Ticket

 

Evenimentul va  fi in engleza, iar fondurile colectate vor fi directionate pentru constructia unei sali de reabilitare a copiilor cu disabilitati din Moldova.

 

Organizatori: Tony Hawks Centru

cu suportul oficial al Ambasadei Britanice la Chişinău

 

Parteneri oficiali: Xerox, Developmental Aid

Brio FILM Casa Dacă, Mariana Bulicanu,

Parteneri media:  Suntpărinte.md

Parteneri  on- line:  Simpals

Sponsorii evenimentului:

STRATEGIC GROUP Endava, Prime-capital;

:Xerox, Nestle; MixBook, Ellation.

Telegram