FOOD & Drinks
Начало: 16/05/2019 - 09:00
Конец: 19/05/2019 -
Место: CIE Moldexpo
Цена: -
FACEBOOK

Ești gurmand? Pasiunea ta e gătitul?
Sau îți place să descoperi lucruri noi și combinații exotice pentru cină?
Fii oaspetele nostru!

În perioada 16-19 mai, te invităm la expoziția internațională „FOOD & DRINKS”. Te așteptăm în pavilioanele centrului expozițional „Moldexpo” pentru a-ți demonstra calitatea și diversitatea produselor METRO.

Ai cel puțin 3 MOTIVE pentru a NU RATA evenimentul!
1. Aici vei putea să descoperi și să-ți faci plinul de cumpărături cu:
• „METRO Chef. Ingrediente pentru pasiunea ta” – marca proprie de produse alimentare, creată din dragoste pentru tine, cu gust, stil, simplitate și prospețime!
• „Cumperi mai mult, plătești mai puțin” – produse pe care le vei identifica cu ușurință: vezi „eticheta verde” și economisește în timp ce îți umpli coșul cu de toate!

2. Ai parte de un adevărat show culinar – „Duelul Generațiilor în Bucătărie”, pus în scenă de METRO, partenerul general al evenimentului. Bucătarii unor celebre restaurante din capitală – Denis Seriojnicov („Meating Point”), Emil Bojescu („Rozmarin Café”) și Victor Mascenco („Sherlok Holmes”) – vor oferi masterclass-uri de gătit tinerilor care aspiră la cariera de bucătar-șef. Cine va învinge: experiența sau ideile inovatoare?

3. „Fură” secretele celor trei bucătari iscusiți, care îți vor împărtăși din experiența lor și te vor uimi cu delicii culinare deosebite. Apoi aplică ideile în propria bucătărie, utilizând produsele proaspete și apetisante de la METRO!
Ne vedem la „FOOD & DRINKS”!

PS: Dar până atunci fii cu ochii pe pagina noastră, pentru a te convinge că siguranța alimentară și calitatea produselor este o prioritate pentru noi. Garantat!

Telegram