Fii voluntar în Brăila, Romania
Telegram

Suntem in cautarea unui voluntar din Moldova, cu virsta cuprinsa intre 18-30 ani pentru a participa in proiectul “Addicted to freedom”!

Durata: 9 luni (martie – noiembrie 2019)
Locul: Braila, România

Despre organizație:

ANMRF Louis Pasteur Club VOLTIN Braila este o organizație afiliată non-guvernamentală si non-profit stabilită în anul 2000. Unul dintre obiectivele strategice ale ANMRF Braila este de a dezvolta proiecte cu și pentru tineri. Clubul ANMRF Voltin Braila lucrează cu o echipă de oameni competenți, bine instruiți în managementul proiectelor de tineret.

Despre participant:

Nu este obligatoriu să fii profesionist într-un anumit domeniu. Așteptăm participarea activă din partea dvs., răbdarea și modul pozitiv al gândurilor.

Despre proiect:

Obiectivul 1: Dezvoltarea abilităților sociale, personale, civice și de viață pentru beneficiarii proiectului, 70 minori aflați în custodia Centrului de detenție, Tichilești, Braila și 6 voluntari pe o perioadă de 9 luni.

Obiectivul 2: Dotarea 200 de tineri din judetul Braila (beneficiari de proiecte în vârstă de 11-25 ani), cu abilități specifice de a organiza și de a dezvolta activitati în scopul de a reduce numărul de tineri în situații lor care duc la marginalizare și excluderea socială: devianți, delincvenți, tineri instituționalizați și postinstituționalizați, tineri consumatori de droguri.

Obiectivul 3: Promovarea Corpului de solidaritate europeană prin voluntariat și educația non-formală, în vederea creșterii calității vieții și a asimila valorile tinerilor cetățeni ai Uniunii Europene – toleranța, solidaritatea, acceptarea diversității, participarea activă pentru 200 de tineri din Braila (beneficiari ai proiectului în vârstă de 11 – 25 ani).

Pentru a realiza aceste obiective, voluntarii vor imbratisa urmatoarele activitati: educație non-formală, fotografie, jurnalism, PC, comunicare, scriere de proiecte, mediere și negociere a conflictelor, scrierea de cărți.

Mâncare și cazare:

Participanții vor locui într-un apartament cu 4 camere, cu bucătărie complet echipată, aer condiționat, sistem de încălzire centrală, tv, cablu, internet. Alimentele vor fi pregătite de dvs. Veți fi responsabil pentru curățarea casei: camera, bucătăria, scările etc. depinde de programul și teritoriul responsabilității dvs.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul și o scrisoare de motivare la [email protected] cu subiectul „Voluntariat in Brăila“

Termen limită pentru depunerea cererilor: 10/03/2019

Mai multe detalii gasiti aici

Telegram