DAS INTERIOR & ENERGY SHOW 2019
Начало: 13/11/2019 - 10:00
Конец: 16/11/2019 - 19:00
Место: CIE Moldexpo
Цена: -

Casa editorială DAS şi Poliproject Exhibitions Vă invită la unul dintre cele mai importante evenimente din sfera designului de interior din Republica Moldova – expoziţia DAS INTERIOR & ENERGY SHOW 2019.

STORY RETROSPECTIVA  este tematica actualei ediții a Salonului Internațional de Mobilă și Design Interior.


Așa cum, de la an la an, expoziția se deosebeşte prin stilul şi designul tematic, fiecare stand reprezintă o muncă laborioasă şi o colaborare strânsă între  designeri şi companiile participante, iar rezultatul final este un veritabil proiect de design, care inspiră şi generează noi  idei, aducând la cunoştinţă noutăţile, tendinţele şi tehnologiile moderne ale designului.

Uimind din an în an prin creativitate şi dinamism, cea de-a IX-a ediţie a expoziţiei va surprinde cu un design uimitor al zonei centrale, unde vizitatorii vor avea parte de o experiență imersivă în retrospectiva designului și a istoriei companiilor și brandurilor expuse.

La expoziţie vor participa peste 30 de companii din sfera designului și construcțiilor: mobilier, piatră naturală și decorativă, textile, decor, plăci ceramice, mobilier pentru oficii, sisteme pentru fațade, energie netradițională și multe alte produse din aceste domenii.

Expoziţia este deschisă pentru vizitatori în perioada 13-16 noiembrie, între orele 10:00 și 19:00.

Vino și lasă-te cucerit de extraordinara lume a designului!

Telegram