Conferința Internațională Politici culturale pentru Moldova
Начало: 19/03/2019 - 10:00
Место: Summit Events
Цена: -
FACEBOOK

La 19 martie 2019, în Chişinău se va desfășura Conferința Internațională ”Politicile culturale în contextul asocierii Republicii Moldova la Uniunea Europeană”. Obiectivul evenimentului este de a oferi o analiză a situației în domeniul culturii din țară și rezultatele implementării Strategiei de dezvoltare a culturii ”Cultura 2020”, precum și unele practici de succes ale reformelor din domeniul culturii realizate în statele UE ex-socialiste.
Conferinţa este prima activitate a proiectului ”Politici Culturale inovative pentru Moldova”. Scopul acestuia este de a elabora un set de recomandări către organele de decizie din Moldova pentru eficientizarea politicilor culturale în contextul implementării Strategiei Naționale de Dezvoltare ”Moldova 2020”.
Evenimentul este adresat atât cercetătorilor și profesioniștilor din domeniu, cât și tuturor persoanelor interesate de îmbunătățirea sistemului cultural din Moldova.
Doritorii sunt rugaţi să se înregistreze accesând următorul link până la data de 14 martie 2019.
Limbile de lucru sunt româna şi engleza. Numărul de locuri este limitat. Participarea este gratuită.
Proiectul este implementat de către Centrul de Politici Culturale și Institutul de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice cu susținerea Visegrad Fund, în parteneriat cu Budapest Observatory (Ungaria), Adam Mickiewicz University (Polonia), Creative Industry Forum (Slovacia) și Institut umění – Divadelní ústav (Republica Cehă).

Telegram