A patra ediție Privé Fashion Events a scris istorie cu un show incendiar
Telegram

A patra ediție Privé Fashion Events a spart orice tipare posibile. Unul dintre cele mai importante evenimente de modă din țară a adunat pe 29 martie mai bine de 350 de invitați într-o locație cu totul atipică și extravagantă. Restauratul Regatul Vinului și splendoarea evenimentului au servit cel mai senzual și îmbătător cupaj creat vreodată. Aromele vinurilor selecte au fost asortate perfect ținutelor senzuale, prezentate în lumina seducătoare a reflectoarelor.

Oaspeții serii s-au delectat cu cel mai curajos show, o galerie de fotografii nud, semnate de Arcady Manah și ospitalitatea unei locații de clasă.

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai noi colecții ale celor mai în vogă branduri din Moldova:Berrezzo, Mathilde, Viggo by Cătălin Botezatu, O&C Bralettes, Sandro Livv, Ariadna, Fortuna Sisters, Nude Collection, 2Coat, Apriori.

 

Ținutele excentrice ale organizatorilor Marina Cimbir și Viorela Dimici au fost stilizate de Loredana Anton, costumul marca Viggo și pălăria de Iuliana Chiroșca.

 

Ca de fiecare dată, Privé Fashion Events a adunat cel mai select public, oameni din industria modei, invitați speciali, directori de companii și personaje mondene. Reamintim că, scopul evenimentelor Privé Fashion Events este sporirea nivelului de evenimente mondene și de modă din țară și promovarea brand-urilor autohtone.

Berrezzo

Mathilde

Viggo by Cătălin Botezatu

O&C Bralettes

Sandro Livv

Ariadna

Fortuna Sisters

Nude Collection

2Coat

Apriori

Telegram