Spectacol-promenad Chișinău On @ Zpatiu
Начало: 10/09/2018 - 17.00
Место: Zpațiu / Zpace, str. Șciusev 103, Кишинёв
Цена: free admission
FACEBOOK

În cadrul ”Writing workshop and School of viewing”, facilitat de Aljoscha Begrich și Axel Topfer, 10 participanți au învățat timp de 3 zile legile de bază a creării unui spectacol specific locului (site specific performance). Au căutat locații din Chișinău, pe care le-au completat cu propriile viziuni, mesaje și istorii. Vă invităm să redescoperim împreună capitala și să ne shimbăm punctul de vedere în sensul concret al cuvântului.

Neapărat să luați cu voi smartphone cu baterie încărcată, căști pentru telefon și o umbrelă, pentru că toamna a hotărât să adauge atmosfera spectacolului nostru și a pus ploaia pe ON.

Spectacolul va fi în limba română și rusă. La finalul acestuia vă invităm pe toți la discuții și ceai fierbinte cu facilitatorii și participanții.

* Intrare liberă

Curator al acestui proiect: Sava Cebotari

Acestă prezentare face parte din proiectul Școala de Dramaturgie Contemporană – serie de ateliere de scriere dramatică- și este susținut de Centrul Cultural German Akzente (akzente.md), Institutul Goethe din România, Swiss Cooperation in Moldova, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a Republicii Moldova.

** E important să aveți un telefon mobil încărcat, dar nu neapărat cu internet. Căștile, umbrele și încălțămintea impermeabilă sunt obligatorii.

Telegram