Primul Concert Solo – Brio Sonores „Il Mondo” 
Начало: 20/11/2018 - 18:30
Место: Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”
Цена: 100 - 150 lei
FACEBOOK

Pentru a marca Săptămâna Bucătăriei Italiene în Lume 2018, marti, 20 noiembrie 2018, începând cu ora 18:30, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, Ambasada Italiei la Chișinău, organizează Primul Concert Solo susținut de Brio Sonores – „Il Mondo”.

Brio Sonores reprezintă patru voci îmbinate armonios, care dau culoare și notorietate oricărui eveniment muzical. Brio Sonores a luat naştere în anul 2009, în cadrul Seminarului Teologie Sfinţii Trei Ierarhi de pe lângă Mănăstirea Zabriceni, iniţial sub forma unui cor bisericesc. Au avut o evoluţie constantă până la abordarea genului PopOpera, care i-a propulsat spre noi cuceriri. Participă la concursuri şi festivaluri naţionale şi internaţionale, obțin numeroase titluri și premii: Românii au talent 2014; Omul Anului 2014, oferit de Revista VIP magazin; Ambasadorii Turismului 2015; Tânărul Anului, TVR 2015; Om de Cultură 2015, oferit de Revista Brilliance; Concursul Internațional “New Wave 2016” (Soci, Rusia).

În curând Brio Sonores vine pentru publicul de acasă cu un extraordinar concert de muzică italiană, intitulat sugestiv – Il Mondo. Alături de ei vor evolua Kornelia Ștefăneț și Ana Cernicova, susținuți de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița.

În cadrul concertului se vor colecta fonduri pentru direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care urmează să creeze un centru comunitar de zi pentru copii și tineri.

Muzica interpretată de Brio Sonores transmite pasiune și fervoare, emoții și bună dispoziție!

Biletele sunt disponibile pe www.fest.md și la casa de bilete a Filarmonicii Naționale (0 (22)-222-734).

Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială de facebook Brio Sonores

Telegram