Moldo Crescendo Trio – concert
Начало: 27/11/2018 - 19:00
Место: Organ Hall bd. Stefan cel Mare si Sfant, 81
Цена: 50–100 lei
FACEBOOK

Moldo Crescendo Trio, un nou concert ce urmeaza a fi sustinut la Chisinau de catre trei din cei sase solisti de la Moldo Crescendo.

Muzica, talentul si dorinta de a fi mai buni ii reuneste in perioada 17-25 noiembrie pe Dan-Iulian Drutac (vioara), Constantin Borodin (violoncel) si Marcel Lazar (pian) la Berna, Elvetia unde vor participa la unul dintre cele mai prestigioase master-class-uri de muzica de camera din Europa – ECMA (European Chamber Music Academy). Urmand cursurile acestui master, invatand de la cei mai buni si descoperind noi „taramuri” in propriile lor suflete revin direct la Chisinau pentru a impartasi cu publicul de aici muzica de calitate.

Evenimentul Moldo Crescendo Trio va avea loc in data de 27 noiembrie, incepand cu ora 19:00 la Sala cu Orga, iar in cadrul acestuia vor fi interpretate doua trio-uri de Wolfgang Amadeus Mozart si Johannes Brahms. Solistii Moldo Crescendo, inainte de toate, cred intr-o lume a muzicii si capacitatea omului de a simti doar ceea ce intelege, prin urmare interpretarile vor fi insotite de traditionalele explicatii.

Educatia se numara printre pilonii culturii, de aceea elevii si studentii institutiilor de muzica au acces gratuit in cadrul evenimentului la prezentarea carnetului, iar pasionatii si admiratorii muzicii de camera isi pot asigura un loc in sala de concert prin achizitionarea unui bilet pe iticket.md.

Evenimentul este sustinut de catre Directiei Cultura a Primariei Chisinau, iar atmosfera deosebita a acestuia va fi asigurata de catre Bostavan care pregatesc o degustatie de spumant inainte de inceperea concertului.

Detalii despre eveniment se gasesc aici

***
Moldo Crescendo este un festival de muzica clasica, creat de tineri nascuti in Moldova, care studiaza sau au studiat in diferite colturi ale Europei – Londra, Geneva, Bucuresti, Cluj, Moscova, Maastricht s.a. De 4 ani, in fiecare vara organizam concerte de muzica clasica, pentru a aduce oamenii mai aproape de muzica clasica, si muzica clasica mai aproape de oameni.

Telegram