Lansarea romanului “Casa Inglezi” de Alexandru Bordian
Начало: 22/06/2018 - 18:30
Место: elefant.md Grigore Vieru 9
Цена: -
FACEBOOK

Vă așteptăm vineri, 22 iunie, la ora 18.30, la Librăria Elefant.md (Bulevardul Grigore Vieru 9), la lansarea romanului „Casa Inglezi” de Alexandru Bordian, recent apărut la Editura Paralela 45. La eveniment vor vorbi alături de autor: Iulian CiocanDumitru Crudu și Maria Sleahtitchi. Evenimentul va fi moderat de Valentina Șcerbani.

“Chișinău, 1903. Câteva săptămâni până la pogromul evreilor. Platon, un jurnalist corupt, de la care învățăm că fake news-ul nu este o invenție a mass-mediei moderne, orchestrează alături de șeful poliției, de ministrul de interne și de mitropolit evenimentele sângeroase care aveau să șocheze opinia publică internațională. În fundal se desfășoară intrigi, se devoalează caractere și se reliefează o societate decadentă, istovită de conflicte mocnite, de lupte pentru control absolut politic și economic, care pendulează între New York și Odessa, între o nobilime pe cale de extincție și o nouă pătură socială, interlopă, ambițioasă și fără scrupule.

Alexandru Bordian scrie cu siguranța și precizia unui prozator încercat. Jonglează seducător cu registrele, vocile personajelor și firele narative. Experimental, fără prejudecăți stilistice, Bordian pare că a învățat arta prozei direct de la Cehov și Harms. O carte care îmbină cruzimea cu erotismul, informația istorică și ficțiunea de cea mai înaltă calitate într-o poveste fascinantă.”
Cosmin Perța

*Doar în ziua lansării, veți putea procura romanul la un preț promoțional.
*În Republica Moldova, puteți comanda cartea online, au o puteți găsi începând de vineri la librăria Elefant de pe Bulevardul Grigore Vieru 9.
*În România, puteți comanda romanul pe site-ul editurii www.edituraparalela45.ro, pe www.elefant.rowww.libris.rowww.procarti.rowww.carturesti.ro, dar și în toate rețelele de librării Humanitas și Cărturești.
*www.elefant.rowww.carturesti.ro fac livrări în majoritatea țărilor din lume.

Telegram