INNA va susține un concert fierbinte la Chișinău
Начало: 18/05/2018 - -
Место: Famous Arena Bucuriei 1/6
Цена: -

Focoasa brunetă din România, tânăra cu o voce superbă, artista a cărei muzică este cunoscută în toată lumea – INNA, vine la Chișinău cu un concert incendiar în data de 18 mai, la Famous Arena.

Elena Alexandra Apostoleanu, sau INNA după cum o cunosc toți, a devenit renumită datorită piesei sale „Hot”, cucerind nu doar România, dar și piața internațională. Au urmat singleurile „Love”, „Amazing” și „Deja Vu”, unde Europa începe să-i cadă la picioare, iar promovarea masivă în mediul online o ajută cu atât mai mult pe artistă. Videoclipul piesei „Sun Is Up”, lansat în 2010, în prima săptămână adună peste
un milion de vizualizari pe Youtube, o performanță incredibilă pentru un artist român, și tot în același an, INNA depășește pragul de 1,5 milioane de fani pe Facebook, din nou o performanță de invidiat.

Greu de prins de la un concert la altul, artista care se bucură de sute de milioane de vizualizări pe YouTube, ajunge și la Chișinău, iar fanii o vor putea admira în toată splendoarea într-un concert e zile mari.

Telegram