Ghidul Piscinelor: unde să te răcorești și te distrezi în această vară
#Radler recomandă!
Vara aceasta se așteaptă a fi una fierbinte.

Cea mai bună soluție e de a profita din plin de soare la piscinelele din Capitală și în preajma ei. Radler îți oferă un ghid al piscinelor și detalii ca să știi la sigur unde-ți vei chema prietenii în această vară.


Cei care au vizitat piscina au rămas plăcut surprinși de programul zilnic de divertisment, plajă, bazin cu apă cristalină și service rapid.

GOA are o faimă bună de pool party, unde zilnic sunt organizate petreceri cu DJi cunoscuți atât din țară, cât și de peste hotarele ei. Odihna ta va fi una pe cinste, dacă vei alege să savurezi un Radler Lemon în Club Zone sau un Radler Zero dupa o partidă de volei pe plaja nisipoasă.

GOA știe cât de obositor este să cauți un loc de parcare după un drum extenuant într-o zi călduroasă. Iată de ce, în preajma piscinei vei găsi amenajată o zonă de parcare.


O zi pentru maturi de luni până vineri - 100 de lei

O zi pentru copii (3 - 7 ani) - 50 de lei

O zi pentru maturi weekend - 150 de lei

Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

CU RADLER VARA E ALCEVA!

O COMBINAȚIE IDEALĂ DE BERE CU LIMONADĂ OFERĂ GUSTUL RACORITOR AL ACESTEI VERI.

ȘTIAȚI OARE…?

ISTORIA RADLER ÎNCEPE ÎN 1922.

HANGIUL BAVAREZ FRANZ XAVER KUGLER ÎNTR-O SÂMBĂTĂ CĂLDUROASĂ DIN IUNIE 1922, AVÂND HANUL FULL DE CICLIŞTI ÎNSETAŢI, DAR NEAVÂND SUFICIENTĂ BERE PENTRU A LE POTOLI SETEA, I-A VENIT IDEEA DE A AMESTECA BEREA RĂMASĂ CU LIMONADĂ. OASPEȚII AU FOST CUCERIŢI DE GUSTUL NOII BĂUTURI. ȊN ONOAREA CICLIŞTILOR CARE L-AU INSPIRAT, HERR KUGLER A NUMIT NOUA BĂUTURĂ DE BERE ȘI LIMONADĂ- RADLER ( din traducere germane CICLIST).

La piscina Aliten, care se află pe str. Calea Orheiului, 1. Componentele principale ale Alitenului sunt bazinul spațios și zona de odihnă, unde poți obține bronzul perfect. Prețurile sunt atractive, iar sezonul estival a fost deschis acum câteva zile.

O zi - 100 de lei

Ia costumul de baie, prosopul, buna dispoziție și prietenii și vizitează piscina Megapolisului. Iar dacă prietenii sunt ocupați, convinge-ți colegii de lucru să petreceți o zi de muncă acolo, mai ales dacă nu sunteți obligați să lucrați strict din oficiu pentru a vă îndeplini toate sarcinile. La dispoziție vei avea șezlonguri, un bar cu băuturi răcoritoare, de unde vei lua un Radler Zero pentru un plus de productivitate.

O zi pentru maturi întreaga săptămână - 100 de lei fără șezlong, 130 de lei cu șezlong.

O zi pentru copiii cu înălțimea între 90 cm și 130 de cm - 60 de lei

O zi pentru copiii cu înălțimea până la 90 cm vor avea acces gratuit.
Acest club de vacanțe se află lângă lacul Ghidighici și are nu una, ci două piscine. Tariful este atrăgător, designul interesant și priveliștile minunate sunt alte componente importante ale clubului. Rasfață-te aici, oferă savoare odihnei tale delectându-te cu un Radler Natural.


O zi pentru maturi de luni până vineri - 150 de lei cu șezlong

O zi pentru copii (5 - 12 ani) de luni până vineri - 50 de lei fără șezlonguri

O zi pentru maturi weekend - 200 de lei cu șezlong sâmbăta și 250 de lei duminică

O zi pentru copii weekend - 100 de lei fără șezlonguri

Copiii până la 5 ani au acces gratuit la piscine.

La doar circa jumătate de oră de gălăgia urbană, vei găsi o altă piscină, înconjurată de panorame verzi și dotată cu o bucătărie minunată și pool bar. Aici poti cere de la barman un Radler rece cu gheață. Turnul Alb este locul perfect să uiți de grijile zilnice.

O zi pentru maturi de luni până vineri - 100 de lei

O zi pentru copii (5 - 12 ani) de luni până vineri - 50 de lei

O zi pentru maturi weekend - 150 de lei

O zi pentru copii (5 - 12 ani) weekend - 75 de lei

Adulții după ora 17:00 pot beneficia de reduceri.

Copiii până la 5 ani au acces gratuit.
În Ialoveni găsești piscine accesibile și cu oferte speciale foarte avantajoase. Restaurantul „Red House" deține o piscină, ce face parte din Zona de Agrement „Horești". Astfel, ai acces la bucătăria excepțională a localului, șezlonguri și priveliști verzi întregul sezon estival. Un Radler Zero va fi compania perfectă pentru a evada de zgomotul urban.

O zi pentru maturi de luni până joi - 100 de lei

O zi pentru copii (5 - 10 ani) de luni până joi - 75 de lei

De luni până joi după ora 17:00 - reducere de 50% tuturor

O zi pentru maturi de vineri până duminică - 150 de lei

O zi pentru copii de vineri până duminică - 100 de lei

Copiii până la 5 ani au acces gratuit
Pe lângă faptul că această destinație este localizată la margine de pădure, ea oferă servicii de odihnă, cazare și găzduire a diverselor evenimente atât între prieteni, cât și cu familia. Aici vei găsi și o piscină minunată, cabane cu foișor, aer curat de pădure, umbră și liniște și câte un Radler pus la rece pentru tine si prieteni.


O zi pentru maturi de luni până vineri - 130 de lei

O zi pentru copii (5 - 12 ani) - reduceri

O zi pentru maturi weekend - 200 de lei

Copiii până la 5 ani beneficiază de acces gratuit.
Această piscină este localizată în incinta unei zone de agrement de zile mari, unde pe lângă accesul la bazin, vei putea merge cu prietenii la diverse petreceri din zonă sau beneficia de alte servicii, precum cazare sau saună. Terasa este locul perfect pentru zilele și nopțile de vară unde mereu vei gasi un Radler: fie Zero, fie Natural.

O zi pentru maturi de luni până vineri - 75 de lei

O zi pentru copii (5 - 12 ani) - Reduceri de 50%

O zi pentru maturi weekend - 100 de lei

Copiii până la 5 ani au acces gratuit.

Premium Park e este o zonă colorată, amenajată cu umbrele și căsuțe exact ca la plajele exotice, la care visează fiecare dintre noi într-o zi toridă. Fiind la Premium Park, nu uita să-ți potolești setea cu un Radler Zero.


O zi până vineri - 150 de lei

O zi - 250 de lei
„Villa Drago" dispune de cazare sau găzduirea evenimentelor private. Totuși, perla vilei este piscina sa - proiectată acum 4 ani, ea servește drept sursa celor mai frumoase fotografii și celor mai vesele petreceri. Dacă faci o poză cu un Radler, nu uita să pui hashtagul #radler pentru ca să împărtășești cu prietenii tăi alegerea ta în materie de băuturi răcoritoare.

O zi pentru maturi - 150 de lei

O zi pentru copii de la 7 ani - 50 de lei

Copiii până la 7 ani au acces gratuit.
„Costești" este un complex de relaxare și distracție, care nu doar găzduiește oaspeți din diverse colțuri ale lumii sau proiecte naționale și internaționale, dar și două piscine spațioase, unde poți veni cu familia sau cu prietenii. Dacă vii cu gașca, nu uita să luați un Radler să vă acompanieze aventura. Bucătăria este apreciată de toți oaspeții, iar cei mici se pot distra în piscina special amenajată.

O zi pentru maturi de luni până vineri - 150 de lei

O zi pentru copii - 75 de lei

O zi pentru maturi weekend - 200 de lei

Copiii până la 5 ani au acces gratuit.

Atenție! Vizitele după ora 16:00 sunt remunerate cu o reducere de 50%.
Bazinul de vară și piscina pentru copii nu sunt doar locurile cele mai des folosite pentru sesiuni foto de nunți sau alte ceremonii importante, dar și ca spațiu de recreere pentru cei ce doresc să se izoleze în sânul naturii. Nu uita să iei și un Radler, ca odihna ta să fie pe măsură.

O zi pentru maturi de luni până vineri - 150 de lei

O zi pentru copii (5 - 14 ani) - 50 de lei

O zi pentru maturi weekend - 250 de lei

Copiii până la 5 ani au acces gratuit.
Orheiland este spațiul potrivit să te distrezi împreună cu familia și prietenii. Mai mult, în această zonă, deschisă în anul curent, mai sunt organizate și evenimente artistico-muzicale, iar zona acvatică este, probabil, cea mai vizitată zonă a Orheilandului. Nu uita să profiți de petrecerile de acolo, savurând dintr-un Radler Lemon.

Accesul este gratuit pentru toți.

Aqua Magic este una dintre cele mai vizitate zone acvatice din țară. De ce? Petru că primul aqua parc din Moldova este dotat cu Water PlayGround, Space Bowl, Multislide, River Ride, Mega Pipe și tobogane pentru adulți și copii. Pentru o atmosferă relaxantă, nu uita să incluzi în programul tău odihna împreună cu Radler la terasa de vară Aqua Magic. Zona de parcare extinsă poate găzdui până la 400 de automobile.

O zi pentru maturi - 200 de lei + 50 de lei preț suplimentar pentru tobogane.

O zi pentru copii (5 - 11 ani) - 100 de lei

O zi pentru maturi weekend - 100 de lei

Copiii până la 4 ani au acces gratuit.

Atenție! Vizitele după ora 17:00 sunt remunerate cu 50% reducere.
Nu uita! Uneori chiar ar trebui să contactezi administrația piscinelor în prealabil pentru a rezerva un șezlong sau prenota alte servicii. Dacă ai în plan să petreci o vară de neuitat alături de prieteni, Radler te așteaptă la cele mai bune piscine aproape de tine!
© 2018 All Right Reserved. locals.md