Concert CONCERTINO ACCORDION BAND
Начало: 06/05/2018 - 19:00
Место: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”
Цена: 70-150 lei

Ieșirea la un concert este poate ultimul lucru la care vă gândiți, însă e un gest care va fi apreciat neapărat de iubitorii frumosului. Fie că vă place muzica modernă, acordurile de chitară, acordeonul sau pianul clasic, noi vă propunem o opțiune pe care o puteți lua în considerație pentru o seară foarte relaxantă.

CONCERTINO ACCORDION BAND vor cânta pentru publicul de acasă, pe 6 mai, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

În cadrul acestui eveniment veți avea ocazia să audiati cele mai celebre și complexe tangouri semnate de Astor Piazzolla – muzica căruia reprezintă sunetul vieții din Buenos Aires într-o formă care amestecă jazz-ul și muzica clasică contemporană. Eleganța, rafinamentul și senzualitatea tangourilor, mixate cu forța, nebunia și dinamicul band-ului va crea un concert absolut senzațional, plin de emoții, explozie și multă atitudine. Programul serii este unul ales în așa fel, încât să întrunească intenționat criterii de diversitate, dar în același timp, de unitate.

CONCERTINO ACCORDION BAND nu încetează să uimească cu fiecare concert pe care îl construiesc și ne promit că și de data aceasta vor menține publicul captivat.

Biletele sunt disponibile pe www.fest.md și la casa de bilete a Filarmonicii Naționale!

Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială de facebook Concertino Band

Telegram