23 сентября 2018

Brambura pe ulicioare de Veaceslav Celpan

Cum e să te refugiezi la sat după ce ai trăit o viață la oraș? Cum e să te trezești dimineața nu de la zgomotul mașinilor ce gonesc ci de la cântatul cocoșilor și strigătele copiilor ce fug pe ulicioare?
Când ești înghițit de urban, pierzi conexiunea cu natura, cu viața de om simplu. Fotograful Veaceslav Celpan s-a refugiat pentru trei luni la sat în căutarea adevărului – cum își trăiește omul simplu, de la sat, viața în rutina zilnică și totuși, reușește să fie fericit. Astfel, fotograful și-a propus să capteze tot ceea ce îl înconjoară prin obiectivul aparatului de fotografiat. Rezultatul este o serie de imagini care istorisesc viețile și obiceiurile oamenilor de la sat.
Seria de fotografii „Brambura pe ulicioare sau viața la sat” ne deschide nouă, oamenilor urbei, o perspectivă asupra istoriilor, vieților și obiceiurilor oamenilor de la sat așa cum sunt ele: cu greutăți, mici bucurii și obiceiuri străine nouă. „Îmi doresc ca oamenii să redescopere viața rurală și să se apropie de ea, să devină mai empatici unii cu alții.” recunoaște Veaceslav Celpan.
Astfel, el, vă invită pe toți la un vernisaj de fotografie alb-negru și coloră care, reușește să ofere o imagine foarte colorată asupra vieții la sat.
Evenimentul va începe la ora 17:00 cu prezentarea unui scurt film despre realizarea proiectului, urmat de lansarea expoziției de către fotograf.
Vă așteptăm cu drag la AUGUST Lifestyle Store, un loc plin de atmosferă și căldură, unde discuțiile se leagă de la sine. Veniți să vedeți o altă perspectivă asupra lumii savurând alături de fotograf un pahar de vin ca apoi, să ne vină pofta să redescoperim lumea din afara cutiilor în care trăim.

Подписывайся