#WO5 | LEPARENTE. Cine sunt cei care vor evolua în cadrul festivalului Wipe OUT „5”
Telegram

LEPARENTE

Rămâne în familia Wipe Out și pentru această ediție. Maxim Sunbeat și Hellen Mills nu se dezmint și vor apărea în fața publicului în formatul care i-a consacrat, demonstrând încă o dată că sunt cel mai puternic cuplu din muzica electronică underground locală. LEPARENTE oferă o experiență muzicală de care te îndrăgostești la „primul auz”. Produsul celor doi este eclectic, experimental, nou și mai ales, sincer. Maxim și Hellen mărturisesc că muzica lor vine, în primul rând, din pasiune și trăiri neprefăcute, ceea ce probabil face ca duo-ul LEPARENTE să fie atât de apreciat și căutat.

Pentru a-5-a ediție a festivalului, echipa Wipe Out ne propune un concept nobil – unicitatea prin muzică. Wipe Out ”5” reprezintă totodată și primul eveniment din seria ”One Techno Nation” prin intermediul căreia facem cunoștință cu muzica electronică internațională ascunsă în underground.

Astfel, prima zi de iarnă, 1 decembrie, o dedicăm scenei din România. În premieră, la Chișinău, vin doi dintre tinerii de peste Prut care domină topurile de profil din Europa.

Calitatea sunetului la Wipe Out va fi asigurată de cel mai performant sistem de sonorizare la ora actuală – Funktion One.

Așadar, ne întâlnim pe 1 decembrie, la 22:00, Uzina Alfa, in cadrul Wipe Out ”5” pentru a fi „One Techno Nation”!

Bilete online: www.iticket.md

Pagina festivalului
Infoline: +373 78 182 404
www.wo.md

Telegram

Что ещё почитать: