#WO5: KHARITONOV
Telegram

Banal spus, dar adevărat – e mândria noastră. Crescut la Chișinău, Andrey Kharitonov s-a mutat mai târziu la București unde și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a transformat-o într-o carieră. Creează muzică și o mixează în fața publicului. Numele lui este cunoscut pentru cei care urmăresc câtuși de puțin noutățile muzicale din scena subterană a Bucureștiului, Moscovei, Odessei sau a Berlinului.

Kharitonov face impresie bună pe plan internațional, producțiile sale fiind jucăușe și cutremurătoare în același timp. Andrey revine la Wipe Out pentru a 5-a oară și este gata să zguduie pereții Uzinei Alfa, iar publicul – gata să-și revadă conaționalul.

Pentru a-5-a ediție a festivalului, echipa Wipe Out ne propune un concept nobil — unicitatea prin muzică. Wipe Out ”5” reprezintă totodată și primul eveniment din seria ”One Techno Nation” prin intermediul căreia facem cunoștință cu muzica electronică internațională ascunsă în underground.

Astfel, prima zi de iarnă, 1 decembrie, o dedicăm scenei din România. În premieră, la Chișinău, vin doi dintre tinerii de peste Prut care domină topurile de profil din Europa.

Calitatea sunetului la Wipe Out va fi asigurată de cel mai performant sistem de sonorizare la ora actuală — Funktion One.
Așadar, ne întâlnim pe 1 decembrie, la 22:00, Uzina Alfa, in cadrul Wipe Out ”5” pentru a fi „One Techno Nation”!

Bilete online: www.iticket.md
Pagina festivalului
Infoline: +373 78 182 404
www.wo.md

Telegram