Video: Olesea Nespeac a câștigat show-ul românesc „Uite Cine Dansează”
Telegram

Coregrafa din Moldova Olesea Nespeac Miculea a câștigat concursul românesc „uite Cine Dansează”, unde a participat alături de partenerul ei — actorul de teatru Marius Manole.

Finala competiției s-a desfășurat luni, 8 mai, în direct la ProTV. Marius și Olesea s-au luptat în acea seară cu alte două echipe: Alex și Ecaterina, Liviu și Marica.

Totuși, atât cele două dansuri excepționale pe care le-au prezentat, cât și evoluția perechii Marius și Olesea pe tot parcursul show-ului, i-au asigurat simpatia spectatorilor și voturile acestora.

„Doamne, nu-mi vine să cred! Ce onoare! Marius e câștigătorul primului sezon «Uite Cine Dansează» #uitecinedanseaza! Sunt mândră de tine #partenerulmeudrag și sunt cea mai fericită că am fost partenera ta în acest sezon! Am reușit! Acum sunt copleșită de atâtea emoții că nici nu le pot descrie! Vă mulțumesc tuturor care au depus suflet, dragoste, muncă, încredere ca acest vis să devină realitate! Este câștigul tuturor și a fiecăruia în parte! Fiecărui spectator care a votat, fiecărui om care a stat după cadru sau după culise! Sunt atât de bucuroasă! Mulțumesc familiei și celor dragi pentru susținere! Ieri m-am străduit să cuprind pe fiecare, să mulțumesc pentru bunătate, sinceritate și atenție pentru că anume asta mi-a dat energie pe tot parcursul acestor săptămâni complicate de antrenament! A fost o experiență de neuitat! O parte foarte importantă din viața mea! Îți mulțumesc, Marius Manole pentru tot! Tu ești un învingător, un învingător pe viață!”, a scris Olesea Nespeac pe Facebook.

Cel dintâi dans pe care l-au prezentat Marius și Olesea a fost un adevărat spectacol — un Musical numit „Cocoșatul de la Notre Dame”, care a fascinat și i-a ținut cu sufletul la gura pe toți cei care au savurat o istorie desfășurată la Catedrala Notre-Dame de Paris.

Au interpretat și un dans Passo Doble în stil rock, cu piesa „Smells Like Teen Spirit” de Nirvana pe fundal. Juriul a apreciat abilitatea lui Marius de a se transforma în diverse personaje la fiecare concert, spre exemplu în rocker de această dată.

Mai jos vezi cum au fost anunțați câștigătorii:

Poți vedea evoluțiile anterioare ale coregrafei din Moldova Olesea Nespeac, în echipă cu actorul de teatru din România Marius Manole aici.

Locals o felicită pe Olesea Nespeac cu această ocazie, profesionalismul și talentul de care ai dat dovadă! Baftă în continuare!

Telegram