Un grup de instragrammeri din Moldova își dau întâlnire #LaCireșe
Telegram

Un grup de instragrammeri din Moldova își dau întâlnire #LaCireșe

Cei mai populari utilizatori ai rețelei Instagram în Moldova, vor avea ocazia să se reîntâlnească la un nou instameet, care va avea loc duminică, 18 iunie, într-o livadă de cireșe aflată pe malul Nistrului, lângă satul Gura Bâcului.

Organizatorii evenimentului, Vinăria din Vale și comunitatea #ashadetare, promit o degustare de vinuri, elemente de decor potrivite pentru imagini deosebite și… cireșe cât încape. Mai mult, Vinăria din Vale va lansa un nou vin Rosé 2016, care va putea fi degustat în premieră la acest instameet.

De asemenea, userii Instagram, vor avea parte și de un masterclass oferit de către un somelier. Opțional, instagrammerii vor putea participa și la un hiking până la malul râului Nistru, care se află la doar 20 de minute distanță de locația evenimentului.

Menționăm că participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac din timp. La eveniment vor fi invitați 30 de instagrammeri. Dacă sunteți interesați să participați, accesați acest link: facebook.com/vinaria.din.vale

Telegram