Scholarship Winners’ Secrets Academy for Youth: Academia de ghidare și informare a tinerilor care doresc să aplice la Universități de peste hotare
Telegram

Academia de ghidare și informare a tinerilor se desfășoară în special pentru cei care doresc să aplice la Universități sau la orice alte instituții educaționale de peste hotare și/sau la programe de schimb de experiență (ex. FLEX, ASSIST, HMC, DAVIS, etc.).

În cadru academiei veți cunoaște secretele cu privire la modul de a găsi și de a câștiga burse la cele mai bune universități din lume. Primiți sfaturi clare și concise de la experți în domeniu referitor la procesul de selectare, aplicare la programele de studiu.

La finalul Academiei veți avea pregătit setul de documente necesare pentru a aplica la instituția sau programul educațional mult râvnit. Acest set de documente include CV-ul, scrisoarea motivațională, eseuri, etc., conform normelor și rigorilor solicitate.

Invitați speciali — vorbitori nativi de limba engleză din S.U.A.

Instructori:

Dr. Marin Cerchez, beneficiarul a mai multor burse de studiu la universități din S.U.A. și Marea Britanie (suma totală a burselor câștigate ridicându-se la peste un million de dolari americani).

Vladimir Șnurenco care a beneficiat de burse educaționale de zeci de mii de dolari (studii în Marea Britanie).

 

Limba de lucru: engleza

Vârsta: 14- 19 ani.

La finalul sesiunii Academiilor se oferă un Certificat /Diplomă de completare a cursului.

American Language Center Buiucani
067 120 101 и 022 24 33 37.
16/2 Ion creanga str., Chisinau.

 

Telegram