MON TALK // Ola Tabu
Начало: 20/03/2017 - 13:00
Место: Propaganda Café, str. A. Șciusev 70
Цена: free
FACEBOOK

Fie că ești antreprenor fashion, freelancer, manager, tânăr designer vestimentar sau student te invităm luni, 20 martie la o nouă ediție „MON TALK” cu Ola Tabu. Început planificat ora 13:00, locația Propaganda Cafe (Alexei Șciusev, 70).

Un eveniment organizat pentru a inspira și încuraja specialiștii și viitorii profesioniști din domeniul industriei ușoare și modei prin dezvoltare personală cu invitați speciali din afara industriei pentru a face transferul de bune practici din diverse sectoare.

În cadrul unui prânz neformal și interactiv vom discuta despre un subiect important pe plan social și profesional — Gestionarea măștilor sociale și inteligența emoțională.

Gazda evenimentului producătoarea — Alla Donțu, președinte YOUBESC Creative Institute și protagonista evenimentului Ola TABU — Karizma, te invită la o ședință offline de analiză și recrutare a măștilor sociale prin meloterapie. Ola TABU este o platformă care te invită să comunici. Fiecare din noi poarta măști. Unii din noi, fie nu știu cum să o facă, fie se ceartă cu ele. Acceptarea și valorificarea măștilor este scopul proiectului.

AGENDA

13.00-13:10 Sosirea participanților și comandă prânz

13.10-13.20 Prezentarea conceptului evenimentului, a invitatului special și a temei

13.20-13.40 Discursul invitatului special

13:40-14.00 Întrebări și răspunsuri. Concluzii și feedback.

14.00-14.30 Networking

Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația.

Pentru participare, vă rugăm să completați acest formular: https://goo.gl/forms/ZJoShvgykUSrbr8W2

Telegram