Creepy Animation Night 2017 @ Odeon
Начало: 28/10/2017 - 24.00
Место: odeon, Eminescu 55
Цена: -
FACEBOOK

În acest an, vedeta Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, Creepy Animation Night, vine la Chișinău cu un program special.

Noaptea scurtmetrajelor bizare, inedite, sumbre sau horror va fi precedată de un performance semnat ANIMATION WORKSHEEP și DIOSA.

DIOSA vorba despre un concept muzical complex inițiat de compozitoarea și dirijoarea Simona Strungaru, care îmbină muzica clasică prin elemente de orchestrație complexă cu procedee componistice specifice diverselor perioade din istoria muzicii și elemente de muzică electronică actuală. Din proiect fac parte Simona Strungaru (dirijor, pian), Gabriela Petecilă (flaut), Bogdan Gugu (clarinet), Iulian Nițică (contrafagot), Sebastian
Burneci (trompetă), Cristian Lăbuș (trombon bas) și Natalia Pancec (vioară).

Proiectul lansat în cadrul Creepy Animation Night va fi însoțit de vizualurile realizate la ediția a VIII-a a atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, organizat de Anim’est, și va avea ca tematică ideea de sfârșitul zilei și al timpului, la miezul nopții, când se trezesc la viață creaturi bizare și se dezlănțuie evenimente neașteptate, înspăimântătoare.

Telegram