COLLIDER – Primul eveniment care accelereză dialogul între specialiștii creativi din SUA și Moldova
Telegram

Antreprenorii și specialiștii în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică se grăbesc să-și rezerve un loc la primul eveniment care vină să accelereze dialogul între specialiștii din sectorul serviciilor creative din SUA și Moldova. La data de 10 Octombrie, la Dreamups Innovation Campus, își fac loc cele mai creative minți ale Moldovei pentru a face business networking și schimb de experiență cu antreprenori din industria creativă din SUA.

DETALII EVENIMENT
Evenimentul este deschis pentru specialiști, studenți, freelanceri în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică. Biletele la eveniment pot fi procurate aici

10 Octombrie, Orele: 16:00 – 20:00, Dreamups Innovation Campus

GAZDA EVENIMENTULUI

Eugen Boico, CEO Publicis Moldova

Eugen Boico – gazda evenimentului, este fondator și CEO al Public Moldova și NRG Events. Eugen nu are nevoie de prezentare pentru creatorii moldoveni, deoarece este foarte apreciat și cunoscut de comunitate.

Îi suntem recunoscători pentru faptul că a acceptat să fie gazda evenimentului și să contribuie la dezvoltarea industriei creative din Moldova.
Suntem nerăbdători să aflăm ce a pregătit pentru eveniment. Rămâneţi aproape!

SPEAKERI

Tim Thompson, Chief Revolution Thinker RevThink

Tim Thompson este fondator și „gânditor revoluționar șef” la RevThink. Viziunea și experiența lui au consacrat RevThink drept principalul susținător al antreprenorilor creativi.

Cea mai recentă lucrare a sa include „Formula antreprenoriatului și cele patru etape ale unei cariere creative”.

Un veteran în motion design, Tim se număra printre cei câțiva creatori care în 1995 au întemeiat „Imaginary Forces”. După secvența de titlu a filmului SE7EN(regizat de Kyle Cooper pentru David Fincher), definitorie pentru industrie, Tim a inventat noi metode de producție, care au permis „Imaginary Forces” și altor companii să lanseze revoluția în motion design, dar și să prospere ca afaceri de succes.

Printre cele mai recente realizări ale sale se numără colaborarea cu „Strategic Steps for Growth” la NYU, cea cu Proiectul de Competitivitate din Moldova (un efort comun al USAID și al Guvernului Suediei, implementat de Chemonics) și, împreună cu colegul său de la RevThinker, Joel Pilger, a creat Creative Entrepreneurs (în parteneriat cu PromaxBDA), unde directorii de agenții se întrunesc și colaborează pentru viitorul industriei.

Joel Pilger, Consultant RevThink

Joel Pilger este un campion al antreprenoriatului creativ, care vine alături de proprietari pentru a-i ajuta să transforme agențiile, prin accelerarea creșterii, rentabilității și a impactului lor în industrie. În calitate de consultant al companiei RevThink, Joel consiliază un portofoliu format din 70 de studiouri, agenții și companii de producție din 17 țări din întreaga lume, reprezentând peste 75 milioane de dolari din producția globală.

Timp de 20 de ani Joel a condus „Impossible Pictures” – agenția care se bucura de cel mai mare ritm de creștere în SUA, până la vânzarea sa în 2014.

Nika Offenbac, Partner & Executive Producer And/Or New York City, US

Nika Offenbac este partener și producător executive la studioul „And/Or”. Atelierul desfășoară campanii, proiectează „ambalaje” pentru programe, face rebrand-uri de posturi și creează producții originale scurte (promo, serii digitale, clipuri identitare) pentru unele dintre cele mai mari companii din domeniile media, divertisment și cultură, inclusiv NBCUniversal, Turner și Viacom. Recent a colaborat cu truTV, Comedy Central, FX, MTV și Sundance TV.

În 2015, Nika a produs și regizat pentru MTV World un documentar episodic despre evoluția globală a muzicii electronice dance. Filmele sale de scurt metraj au fost prezentate pe plan internațional la Centrul Lincoln, IFC și The LACMA și sunt incluse în colecția permanentă a SF MOMA. Nika a lucrat în calitate de producător executiv și regizor timp de peste un deceniu, cu un portofoliu care cuprinde televiziune, film, scurmetraje și reclame. Producția sa „Small Small Thing” a avut premiera în limba engleză la Al Jazeera, după ce a primit peste o duzină de premii în circuitul festivalului internațional și comentarii pozitive în „NY Times”, „Indiewire” și „Huffington Post”.

Robb Wagner, Founder, Executive Producer & Director at Stimulated-Inc. in Los Angeles, US

Robb Wagner este fondatorul „Brand-Building Entertainment”™, Stimulated-Inc., pionier în noua paradigmă a content-ului și tehnologiei. Munca lui Robb întruchipează experientele de genul „o dată în viață”, de maxim impact, născute atunci când aceste elemente converg. Clienți: Carnival Cruise Line, Disney, ABC, Foo Fighters, YouTube, Michael Jackson.

 

Jim Read, Creative Director at truTV in New York, US

Jim Read, Creative Director la „Turner’s truTV”, se ocupă de imaginea de brand a postului TV, lansarea de programe pe platforme mutiple, precum și campanii de susținere. Jim a creat pentru branduri de divertisment timp de 20 de ani. Având un background în designul grafic și abilitatea de a echilibra narațiunea, esteticul și obiectivele de marketing, a lucrat cu numeroase mărci în televiziune, film, digital, spații tradiționale și experimentale, atât pe partea de client, cât și pe cea a agențiilor.

Acest eveniment este organizat în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Telegram