Sute de oportunități de carieră într-un singur loc. Începe Târgul de Cariere la Chișinău
Telegram

Peste 30 de companii recrutează pe 18 și 19 martie, vineri și sâmbătă, între orele 10:00 și 16:00, la Chișinău în cadrul Târgului de Cariere. Evenimentul reunește companii și organizații care caută, în total, peste 1.000 de angajați. Posturile disponibile sunt atât pentru persoane cu studii superioare și cu experiență, cât și pentru cei interesați de un post entry level sau studenți care doresc să lucreze sau să urmeze un internship.

Din cauza scăderii populației și a numărului de potențiali candidați, observăm că angajatorii sunt deschiși să fie mai prezenți pe piața muncii, să participe la evenimente de tipul – Târgul de Carieră pentru a fi în contact direct cu potențialii angajați, pentru a nu-i rata pe cei mai buni” declară managerul de proiect al Târgului de Cariere Moldova, Eugeniu Gîrlă.

TdC oferă posibilitatea de a vedea candidatul înaintea CV-ului, lucru care avantajează și facilitează recrutarea eficientă. Candidații vor primi gratuit din partea organizatorilor o cafea, pentru a fi pregătiți pentru întâlnirea cu angajatorii.

Peste 3.000 de candidați sunt așteptați la Târgul de Cariere (TdC) la Centrul de Cultură și Istorie Militară, pe str. Tighina 47. TdC este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România.

Parteneri Premium: Kaufland, SCC Services România.

Participarea candidaților la eveniment este gratuită. Pentru alte detalii, accesează site-ul și pagina.

Afiș

Telegram