24 марта 2016

Olsa Shoes – brandul autohton care dăruiește femeilor încălțăminte modernă, calitativă și confortabilă

Modern, calitativ, confortabil și colorat – acestea sunt cuvintele cheie care definesc încălțămintea pentru femei produsă de brandul autohton Olsa Shoes.

Compania activează pe piața din Moldova de mai bine de 20 ani, iar din 2015 consumatorii au descoperit-o sub denumirea de Olsa Shoes, un brand ce creează încălțăminte exclusiv pentru femei, totalmente din produse naturale și de calitate superioară.

sonya_locals (7)

 

„Conceptul brandului Olsa este de oferi cumpărătorului încălțăminte de cea mai înaltă calitate, cu un design modern și la un preț foarte accesibil. Muncim pentru a fi în rând cu ultimele tendințe în materie de încălțăminte, orientându-ne spre consumatorii tineri, cărora le propunem un stil casual, evităm tocurile foarte înalte și detaliile în exces”, afirmă Ecaterina Pașcenco, co-fondatoarea companiei.

Acum tinerele se pot bucura de lansarea colecției noi de primăvară, alcătuită dintr-o gamă variată de pantofi și ghete, cu talpă groasă – regăsită pe larg în tendințele europene – un pantof ușor, comod și durabil. Încălțămintea poate fi asortată cu blugi, șorturi, fuste și rochii, potrivindu-se perfect pentru diverse ținute.

sonya_locals (9)

sonya_locals (1)

 

Pantofii Olsa Shoes se deosebesc prin originalitate, calitate, stil și echilibru – fiind încălțămintea care se poartă zi de zi, de o femeie modernă, care optează pentru sănătatea sa și a picioarelor sale dragi. Încălțămintea Olsa Shoes este produsă din materiale naturale importate de peste hotare, din țări precum Italia, Spania și Belarus. Se utilizează fie piele naturală, fie bumbac sau lână – în funcție de tipul încălțămintei, pantofi, ghete sau cizme – atât pe exterior, cât și în interiorul pantofului.

„Pe parcursul a mai mulți ani încercăm să îndemnăm cumpărătorul nostru să aleagă încălțăminte colorată în schimbul celei din piele neagră, o alegere tot mai des întâlnită în ținutele tinerelor de peste hotare. Este frumos să încalți o pereche de pantofi colorați și nu este necesar de schimbări majore în garderobă – ar fi suficientă o eșarfă într-aceeași nuanță.”

Designul și producerea încălțămintei Olsa are loc la fabrica companiei din Chișinău, la care muncesc specialiști cu experiență, fiecare pereche fiind prelucrată minuțios atât manual, cât și utilizând utilaje performante. În rândul meșterilor care participă la procesul de producție sunt și persoane care au deficiențe de auz, compania încercând prin așa fel să susțină muncitorii cărora le este dificil să se încadreze în câmpul muncii.

sonya_locals (4)

 

În viitorul apropiat compania își propune să deschisă un magazin în centrul Chișinăului, să mărească volumul de producție pe care să îl propună atât cumpărătorilor de acasă, cât și celor de peste hotare, negociind în prezent posibilitatea de a comercializa încălțămintea pe site-ul internațional Amazon, dar și muncind pentru a intra pe piața din Europa.

„Credem că este loc pe piața internațională pentru încălțămintea din Moldova, deoarece la prețul pe care îl propunem, încălțămintea lor este de o calitate mult mai joasă, iar pentru cea produsă din materiale naturale, de o calitate înaltă, precum este a noastră, în Europa prețurile sunt foarte mari”, menționează fondatoarea brandului.

sonya_locals (3)

Încălțămintea Olsa Shoes se evidențiază și prin durabilitatea produsului, căci investiția efectuată este pentru ani buni înainte, fapt demonstrat chiar de clienții fideli ai companiei, ce recomandă produsul prin generații, fiind mulțumiți de o pereche de pantofi care i-au servit perfect mai mult de 5 ani.

„Deseori suntem vizitați de cumpărători care au intrat în magazinul nostru pentru prima dată acum 10 ani în urmă și se reîntorc cu copiii și nepoții pentru a-i cumpără încălțăminte. Suntem bucuroși de fidelitatea clienților noștri, în special atunci când vedem o pereche de pantofi produsă acum 5-6 ani în urmă care încă servește cumpărătorului și sunt în stare bună până în prezent.”

Prețuri și sortiment

Olsa Shoes propune tinerelor un sortiment larg de produse, printre care pantofi, ghete, cizme, pantofi de vară, espadrile cu talpă de in, sandale cu talpă de in și sandale în stil Safari din piele. Toate modele pot fi găsite de mărimile 36-41.

Iată câteva prețuri per o pereche de încălțăminte Olsa:

Pantofi – 750 de lei

Ghete – 900 de lei

Cizmele de iarnă – 1500 de lei

sonya_locals (6)

 

 

În pofida faptului că CC „Zorile” găzduiește o mulțime de producători de peste hotarele țării, Olsa Shoes este printre companiile din Moldova care dăruiesc Din Inimă un produs autohton calitativ, demn de a face concurență produselor importate din străinătate.

„Îndemn consumatorii să treacă la brandurile autohtone, deoarece pe piață se poate găsi foarte multă încălțăminte chineză, de calitate joasă, dar cu preț înalt, materialele artificiale fiind dăunătoare pentru cel care o poartă.

Sunt o mulțime de avantaje în cazul în care alegeți încălțămintea autohtonă, care este fabricată din materiale naturale. Oferim o garanție de 45 de zile, suntem într-o relație deschisă și amicală cu cumpărătorii noștri, deschiși spre a face unele modificări în design pentru a personaliza perechea la solicitarea cumpărătorului, receptivi la sugestiile și reclamațiile cumpărătorilor, deoarece părerea cumpărătorului este importantă pentru noi”, conchide Ecaterina Pașcenco.

sonya_locals (8)

 

sonya_locals (5)

 

sonya_locals (2)

 

Magazin:

CC „Zorile”, buticul nr. 42

Program: Luni-Vineri, 9:00-20:00; Sâmbătă-Duminică, 9:00-18:00.

În curând va fi un deschis magazin în incinta fabricii Olsa Shoes, pe str. Pădurii 19 A

Contacte:

Tel. magazinului în CC „Zorile”: +37361025835

Email: [email protected]

Tel.: +37369010717, +37322535984

Toate modelele de încălțăminte pot fi găsite pe pagina de Facebook a brandrului Olsa.

 

модель: София Дягилева

Подписывайся