Musique Utopia
Начало: 16/04/2016 - 17:45
Место: Korovva, Independenței 28
Цена: 50 de lei
FACEBOOK

Descoperă cel mai incendiar concurs, care va scoate în lumina reflectoarelor talentul brut al tinerei generaţii!

O seară plină de muzică, adrenalină şi emoţii de neuitat va culmina cu premii pe masură!

Ştim că ai talent, da tu, cel din faţa monitorului, de aceea te rugăm să completezi formularul pentru a participa şi a-ţi demonstra talentul!

Domnica Bejan, membru-organizator:

Acest concurs este, indubitabil, tichetul care te transportă imediat într-un univers utopic, în care muzica e la ea acasă. Distracţia va fi asigurată de un Stand Up show, iar concertul va culmina cu premii pentru cîştigător. Noi ne propunem să promovăm tinerii talentaţi, să distrugem unele stereotipurile şi să construim o punte stabilă pentru nouă generaţie de tineri cu o viziune inedită asupra muzicii.

Musique-Utopia

Biletele sunt în număr limitat, aşa că, nu pierde un alt minut să îţi petreci seara de aprilie în compania unor tineri de excepţie şi a unor invitaţi-surpriză, care, cu siguranţă iţi vor ridica adrenalina în sînge.

Prețul biletelor nu e cosmic, ci accesibil, o sumă convenabilă de 50 de lei. Banii nu sunt utilizați în alte scopuri decât pur pentru eveniment și premierea câștigătorilor.

P.S. Nu uita să apeşi GOING ca să fii la curent cu cele mai proaspete informaţii despre eveniment!

Eveniment organizat de echipa de inițiativă Tinerii DaVinci -un produs al proiectului TeaM, inițiat de mișcarea civică Tinerii Moldovei.

Telegram