Miffa Moldova au lansat o nouă colecție de rucsacuri moderne
Telegram

Rucsacurile Miffa Moldova sunt un brand creat de o echipă tânără și ambițioasă, care și-au pus drept scop să ofere un produs autohton practic, deosebit și de o calitate superioară. Așa sunt rucsacurile Miffa, accesibile într-o nouă colecție, lansată în Moldova și România.

Brandul Rucsacurile Miffa a fost înființat în vara anului 2014, de trei tineri ghidați de aceeași dorință și același entuziasm – Mihaela Dumitrașcu (19 ani), Radu Dintiu (21 ani) și Alina Solcan (21 ani).

„Într-o zi, colegul meu Radu a venit cu sugestia de a crea ceva care să ne reprezinte. Încă de pe atunci eram iubitori de rucsacuri, dar era dificil să găsim ceea ce ne place la noi în țară și încă mai dificil să le cumpărăm de peste hotare”, relatează Mihaela.

La moment, Radu este cel care creează designul rucsacurilor, Mihaela este responsabilă de alegerea materialelor potrivite pentru confecții, iar Alina muncește pentru ca rucsacurile să fie distribuite la cumpărători.

miffa

„Am început să facem ceea ce ne place. Ne unește creația și ne dorim să oferim un produs atât pe placul nostru, cât și al celorlalți. Vrem să demonstrăm că și în Moldova poți avea succes și nu doar tinerii care s-au născut într-o țară mult mai dezvoltată”, menționează echipa.

În pofida faptului că sunt studenți, iar Radu și Mihaela studiază în Germania, reușesc să dezvolte afacerea într-una de succes, stabilind toate detaliile și responsabilitățile. Ei recunosc că, neavând studiile necesare în domeniu, au învățat pe parcurs, descoperind o mulțime de nuanțe absolut necesare pentru a confecționa un rucsac de calitate.
rucsacurile miffa (8)

„Suntem un brand tânăr pe piața Moldovei și României, din acest motiv primele colecții au fost create în aproximativ două luni. Am cerut sfaturi de la designeri și tehnologi pentru a produce un rucsac calitativ.

Procesul de coasere a unui rucsac este mult mai complex și sofisticat decât bănuiam inițial, iar perfecționismul necesar ne lipsea la început, noi ne având studii specializate și acționând doar din dorință și ambiție. La fabrică rucsacurile sunt cusute de specialiști în domeniu, care au o importanță majoră în evoluția brandului Miffa, deoarece completează echipa noastră, a celor trei, care stăm la bază.

Nu știam dacă vor avea priză la public, dar am riscat, am deschis o pagină pe Facebook, am segmentat publicul din Moldova și România și am fost plăcut surprinși atunci când peste câteva săptămâni am acumulat circa 22 de mii de like-uri cu resurse minime. Chiar dacă numărul de aprecieri nu era echivalent cu cel al comenzilor, pentru noi a fost șocant și stresant, dar în același timp motivațional.”

rucsacurile miffa (2)

Majoritatea materialelor din care se confecționează rucsacurile Miffa sunt achiziționate de peste hotarele țării, din Turcia și Ucraina, deoarece echipa are ca scop să ofere un produs de cea mai înaltă calitate, astfel încât lumea să se mândrească cu ceea ce poartă. Materialele sunt rezistente și autentice – jeans veritabil și piele naturală.

Brandul Miffa își lansează acum cea de-a treia colecție, fiind pe ultima sută de metri de pregătiri. În pofida faptului că primele colecții au fost în stil etno-folcloric, de această dată echipa a optat pentru un stil modern și practic, ce cuprinde o varietate de culori și modele.

„Ne dorim prin intermediul acestei colecții să oferim consumatorului să aleagă rucsacul perfect pentru el”, accentuează echipa Miffa Moldova.

1-b

Noua colecție va conține patru modele de rucsacuri, astfel încât să satisfacă cerințele cumpărătorilor din Moldova și din România, fiecare model conținând un compartiment special pentru păstrarea laptop-ului.

„La realizarea colecției noi a contribuit mult feedback-ul celor care ne urmăresc pe Facebook, deoarece au fost foarte receptivi la schițele și ideile pe care le-am împărtășit cu ei.”

Iată care sunt modele de rucsacuri ce pot fi găsite în noua colecție semnată de Miffa Moldova, valabile în diverse culori și texturi.

Modelul nr. 1

 

Modelul nr. 2

Modelul nr. 3

 

„Dorința este elementul principal care mișcă progresul. Dacă îți dorești să obții ceva, nu trebuie să te oprească nimeni.”

Rucsacurile Miffa sunt speciale prin faptul că au un design personalizat, sunt practice și s-a acordat o atenție enormă la detalii. Miffa oferă posibilitatea cumpărătorului de a-și alege modelul potrivit preferințelor sale. Miffa sunt niște rucsacuri simple, rezistente și confortabile. Rucsacul a devenit un element must-have pentru orice persoană, ce poate fi asortat la diverse ținute, stiluri și ocazii și poate fi purtat atât de tineri, cât și de adulți.

„Putem afirma că avem deja succes în România, dar vrem să ne extindem în toată Europa, ceea ce necesită foarte multă muncă. Este nevoie să muncim mai mult și să realizăm o colecție mai mare, ce va fi compusă din modele de care lumea încă nu a văzut – simple, dar variate.

Pentru noi Miffa este o experiență deosebită și este o mare plăcere să știm că e un proiect inițiat și dezvoltat de tineri din Moldova. Ne vom mândri cu acest lucru peste ani, deoarece suntem o echipă tânără care face ceva frumos”, conchide Mihaela Dumitrașcu, co-fondator Rucsacurile Miffa Moldova.

miffa

 

Rucsacurile vor putea fi comandate online pe pagina de Facebook- Rucsacurile Miffa Moldova, pe site-ul rucsac.md și la telefon: (+373) 67 577 577. Acestea vor fi livrate la domiciliu, atât în Chișinău, cât și în întreaga țară.

Text: Eugenia Tataru

Telegram