În Chișinău va avea loc Focus Atelier
Telegram

În perioda 03-09 octombrie 2016, Centrul de Proiecte Culturale Azart, în parteneriat cu Asociația Reciproca (Ro) și Reboot the Roots (UK), organizează prima ediție a Focus Atelier Chișinău.

Focus Atelier Chișinău este o ramură a Focus Atelier organizat de Asociația Reciproca și desfășurat timp de o lună la Cluj Napoca.

Focus Atelier Chișinău va fi o ediție pilot, realizată la o scală mai mică și reprezintă primul pas înspre o colaborare de durată între operatorii culturali din România și cei din Republica Moldova.

În Cadrul Focus Atelier Chisinau vom organiza un atelier de „Teatru Forum & Teatru Invizibil” facilitat de George Wielgus (Marea Britanie) și Lorand Maxim (România) (deadline-ul pentru înscriere la atelier este 20 septembrie), o dezbatere cu tema „Teatrul Dedicat Comunității”, proiecția filmelor documentare „Școala Noastră” și „Blokada”, filme care abordează tema educației și a accesului liber la ea, prejudecățile instituționalizate, cercul vicios al sărăciei și dificultățile din învățământ, lupta împotriva comercealizării învățământului. Proiecțiile vor fi urmate de dezbateri cu publicul.

Puteți #susținefocusatelierchisinau pe https://guvern24.md/projects/focus-atelier-chisinau/

Următiți programul evenimentului pe pafina de FB Azart centrul de proiecte Culturale și pe cpcazart.wordpress.com

Telegram

Что ещё почитать: