În Chișinău au fost instalate patru bănci donate în cadrul proiectului „Donate a Bench”
Telegram

În Chișinău au fost instalate patru noi bănci donate de către Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Băncile sunt donate în cadrul proiectului „Donate a Bench” inițiat de AO „Parcurile Viitorului”. Despre această inițiativă mai detaliat puteți citi într-un articol anterior pe Locals.md.

AGEPI a decis să doneze patru bănci cu ocazia împlinirii a 24 de ani de activitate a agenției. Astfel, Chișinăul a obținut patru bănci noi – două din ele fiind amplasate în Parcul Valea Morilor, în fața Teatrului Verde și celelalte două în sectorul Ciocana.

În vara acestui an, prima bancă donată de către o doamnă în memoria fiului său a fost instalată în sectorul Botanica din Chișinău.

Iată cum arată băncile instalate în Parcul Valea Morilor:

donate-a-benche-agepi-3

 

donate-a-benche-agepi-1

 

donate-a-benche-agepi-4

 

donate-a-benche-agepi-2

 

donate-a-benche-agepi-5

 

donate-a-benche-agepi-6

 

Oricine poate dona o bancă. O bancă are prețul de 4000 de lei și designul se păstrează același la fiecare exemplar.

DORITORII SĂ PARTICIPE LA PROIECT VOR EFECTUA URMĂTORII PAȘI:

Vor apela organizatorii proiectului (AO „Parcurile Viitorului” sau Direcția generală locativ-comunală și amenajare a Primăriei municipiului Chișinău, tel: 069 270 626, 0602 02 190 sau 022 241 190; email: [email protected];www.facebook.com/donate-a-bench-chisinau) sau vor completa formularul de pe adresa aceasta.
Vor selecta aleea unde doresc să instaleze banca.
Vor încheia un acord de donație bilateral cu AO „Parcurile Viitorului”.
În baza acordului încheiat, în termen de 10 zile banca donată va fi instalată în locul selectat de către donator, iar pe bancă va fi fixată plăcuța informativă cu numele donatorului.
Scopul proiectului „Donate-A-Bench” este de a responsabiliza locuitorii capitalei în vederea respectării mobilierului urban instalat pe domeniul public ținând cont de implicarea acestora.

Sursă foto: Facebook/AGEPI

Telegram